ud ürünü geçtim ban atmak için sebep arayip 50 tl ye konuyoHala iridiumdan birşeyler satın alıp güzel hizmet bekleyen var mı la? Türkiye marketi tarihinin en büyük dolandırıcısı ve yalancısı adam. Şu markette yıllardır var 1 kere bile ud ürün satmadı hayatında![]()
keşke almasaydım olaya bak 50 tl gitti sigarada alamıycamAdam uzun süredir sunucusu ile ilgilenmiyor hala neden alışveriş yapıyorsunuz ki?
Uzun yıllardır tanırım kendisini. Bir insan sergen'i seviyorsa bil ki o da d0landırıcı herifin tekidir. Markette gerçek anlamda en düşük karaktere sahip satıcı. O adamdan ürün almak yerine paranı çöpe at daha iyi yeminle. Bırak 50 tln onda kalsın kullanma daha iyiud ürünü geçtim ban atmak için sebep arayip 50 tl ye konuyo
eyvallah reisim bilgiler içinUzun yıllardır tanırım kendisini. Bir insan sergen'i seviyorsa bil ki o da d0landırıcı herifin tekidir. Markette gerçek anlamda en düşük karaktere sahip satıcı. O adamdan ürün almak yerine paranı çöpe at daha iyi yeminle. Bırak 50 tln onda kalsın kullanma daha iyiZamanında reseller olduğu vsync buna rebrand yapmadı diye kırmakla falan tehdit etmişti sonra kırdıramayınca rezil olmuştu
![]()
Bizim forumun reverserları sergenden korkuyormuş öyle duyumlar aldımBu sergeni iyi bi sıkmek lazım
günaydınSitesine küfür ettiğini söyledi banladi 50 tl lik toir alımı yaptım bekleniyoda kaldı ticket bakmadı para geri gelmedi ve mesajlara cevap vermiyor![]()
![]()