💥 Hangarscript.com | Lol Script 2 Years Undetected | Valorant Aimbot/Esp | All Game Spoofer 💎

niye sorularımızı satıcıya göre seçeceğiz kankam bu nasıl bir saçma düşüncedir böyle ben ürünü satın alıyorsam inciğine cıncığına kadar sorarım müşteriyim istediğimi sorarım rage falan atamaz kafasına göre sorulara cevap vermeyecekse neden ürün satıyor
Saçma sapan sorudan kastım örnek veriyim adamın yazdığının aynısını yazıyorum :
Bilgisayarın biosunu sıfırladım da bios pilini çıkarttım bekledim geri taktım bilgisayar açılmıyor ne yapacam simdi günlük 500 tane bu şekilde saçma soru gelirse ne olur sana sorayım :D

bu ne kanka bu şekilde bir soru mu var kim soruyor bunları örnek vermişsin anladım da bu tarz hiç kimse sormaz
İnanmıyorsan aha hangarscripte sor ekle dcden atayim sana kanıt yukarda yazdigim kafadan örnek değil canlı yaşanmış olay :D
reideveloper#5724

bilader senin sorunların mı var :D adamlara yardımcı olmak zorundasın satıcıysan. yok senin bilgisayarın kötü bilmemne demek yerine hilendeki crash sorununu çözersen adam da mağdur olmaz. pasted hileleri böyle satmaya devam ederseniz müşteri kazanmanız zor. ilginiz de 0 zaten müşteriyle köy ağası gibi konuşuyorsun
adam 5 yorum önce harika çalışıyor demiş süresi bittikten sonra üstünden 2 gün geçince crash aldım vs diyor aptal olma ...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt