Çözüldü Hangar Script ! Penta Sharp Soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M.10

Platinum Üye
Başlıkta gördügünüz gibi hangisi daha iyi 1 haftalık alıcam. Ranked kasıcam pentasharp'ı denediydim 3 saat fps düşürmüyor hangar düşürürmü?

Başlıkta gördügünüz gibi hangisi daha iyi 1 haftalık alıcam. Ranked kasıcam pentasharp'ı denediydim 3 saat fps düşürmüyor hangar düşürürmü?
hangara yaklasma daha once hangar hakkinda konu actim bakabilirsin 800 tl harcadim orada, hileleri detected adamlara ticket aciyorum hilede sorun var diyorum sup ekibi bana kullanici adi sifremi atiyor :D?

hangara yaklasma daha once hangar hakkinda konu actim bakabilirsin 800 tl harcadim orada, hileleri detected adamlara ticket aciyorum hilede sorun var diyorum sup ekibi bana kullanici adi sifremi atiyor :D?
Parana yazık olmus
Hangar Script d0landırıcı diye muhabbet dönüyordu en son
Ozaman penta alıyorum 1 haftalık
kardeşim ekle 15 günlük 100 liraya veriyim
Yok reis kalsın yeni katılmışsın foruma bide sen gelip yapıştırma

kankam bence en güvenlisi en saglamı adamlar satıgı şeyin herzaman arkasındalar ben spoofer aldım müq

Pekz Script​

kankam bence en güvenlisi en saglamı adamlar satıgı şeyin herzaman arkasındalar ben spoofer aldım müq

Pekz Script​

bakayım bi ilk defa duydum
Dostum sana sunu soyleyebilirim ben 2 kere kullandim HangarScript HANGARBOT urununu pek tad ve kalite alamadim. Suanda https://cheatglobal.com/konu/valora...rbot-flickbot-rcs-etc-fully-undetected.29845/ bu urunu kullaniyorum destekleri ve sohbetleri gercekten cok guzel urun de kaliteli yaklasik 4 gundur sabah aksam oynuyorum hala bir ban yok
İlk defa duyuyorum daha demin bitane daha arkadaş dedi inceleyip beğenirsem alırım

ikisi arasında soruyorsan pentasharp bence.pentasharpı ben de kullandım.eğer tr serverında oynayacaksan diğer serverlara göre daha ucuz fiyatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt