Merhaba sevgili arkadaşlar değerli adminler hanbot lolün bana yaptıgı saygısızlıktan özet geçmek istiyorum ben bunlardan 250 300 lerde arası key aldım unk keyi ve gayette ilgili ve naziktiler bunlardan sonra birtane daha aldım parayı attıgım anda engellediler işte dolandırıcısın sen yok arkadaşlarımın sunucusuna gitmişler adamınız d0landırıcı diye tehtid mesajları akıyor ve kendi yazıdıklarını küfürlerinin hepsini silmiş şöyle göstermeye gelirsek
gördüğünüz üzere anlayacağınız orjinal mesajlar silinmiş diye yazıyor bana gelecek olursak hayatımda en kötü hatamdı hem alarak bunların eline para geçmesi hemde bazı arkadaşlarımızın mağdur olması böyle insanlardan ürün falan almayın derim bana hem iftira hemde sc4m attılar bosu bosuna para gitti yani zaten neyse siz siz olun böyle insanlara para yedirmeyin buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim iyi akşamlar
ahmet benim metrixden arkadaşımdır onun konuyla hiçbir alakası yoktur
gördüğünüz üzere anlayacağınız orjinal mesajlar silinmiş diye yazıyor bana gelecek olursak hayatımda en kötü hatamdı hem alarak bunların eline para geçmesi hemde bazı arkadaşlarımızın mağdur olması böyle insanlardan ürün falan almayın derim bana hem iftira hemde sc4m attılar bosu bosuna para gitti yani zaten neyse siz siz olun böyle insanlara para yedirmeyin buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim iyi akşamlar
ahmet benim metrixden arkadaşımdır onun konuyla hiçbir alakası yoktur