Hamster Kombat Tıklama Botu | Pc'den Nasıl Açarım?

bu hamster kombat nedir bana detaylı anlatabilcek varmı heryerde karşıma çıkıyor

hocam resource override'da tam olarak ne yapıyoruz o url linklerini yapıştırdıktan sonra

Merhaba Hamster Kombat Hızlı Tıklama ve Pc'den Nasıl Açabiliriz Onu Göstereceğim.

Pc'de açmamız için öncelikle Eklentisini Tarayıcımıza ekliyoruz.

To

bu şekilde pcden giriş yapabiliyoruz.

Hızlı Tıklamak İçin'de OP AUTO CLICKER kullanıyoruz.

Alternatif Olarak

#

Bana Yardımcı Olmak İsterseniz

becermedim bi yardım be

Bunlar sc4m

Blum için makro var sadece yeşillere tıklıyor ancak fix falan yedi sanırım çalışmıyor akşam tekrardan bakacağım
Hocam merhaba. Şu an da Telegram web için vermiş olduğunuz sistem çalışmıyor sanırım. Bir fixleme mi oldu bilginiz var mı acaba ?

Hamster kombat para kazandırmazz bunu aklınıza sokun kaç milyon kişi var en az 1 centten sayılır

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hamster kombat para kazandırmazz bunu aklınıza sokun kaç milyon kişi var en az 1 centten sayılır
1 cent bile veremezler 350 milyon kullanıcısı var kimseye 1 kuruş vermeyecekler artık işi reklama döndürdüler

bunları telegramda vesaire çok görüyorum amacı nedir ne kazandırıyor insanlar bunlara hep tıklayıp duruyor boss falan öldürmeliside var versiyonları var birsürü

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt