Çözüldü Hamster Kombar İnvite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thoof

Gold Üye
İletişim
Arkadaşlar biliyosunuzdur belki hamster kombat diye bir telegram botu var şuanda bilmeyenler için şöyle açıklayayım kendinizi o botda geliştirmeniz lazım ve galiba temmuz aylarına doğru ne kadar geliştiyseniz ona göre bir para alıyorsunuz bu botda invite sistemi var invite edende bi miktar coin kazanıyo invite ile katılanda gelişebilmek için bir miktar coin kazanıyor buraya invite linkimi bırakmam yasak olabilir diye düşünüyorum yanlış düşünüyor olabilirim fakat bu oyunu bilenlere yada bu konuda fikirleri olanlara sorum bu inviteyi nasıl arttırabilirim invite linkimi nasıl insanlara duyurup invite kazanabilirim

nası 5 günde yaptın 2 haftadır kasıyorum 600k oldu yeni
yeni kartlar baya saat veriyor bide ben sürekli oynuyorum 2 saate bir girip çıkıyorum bu arada sv de yükseltin onun da bir önemi vardır ben şuan Grandmaster ım Lord zor zaten bu yeterli

Son düzenleme:
Arkadaşlar biliyosunuzdur belki hamster kombat diye bir telegram botu var şuanda bilmeyenler için şöyle açıklayayım kendinizi o botda geliştirmeniz lazım ve galiba temmuz aylarına doğru ne kadar geliştiyseniz ona göre bir para alıyorsunuz bu botda invite sistemi var invite edende bi miktar coin kazanıyo invite ile katılanda gelişebilmek için bir miktar coin kazanıyor buraya invite linkimi bırakmam yasak olabilir diye düşünüyorum yanlış düşünüyor olabilirim fakat bu oyunu bilenlere yada bu konuda fikirleri olanlara sorum bu inviteyi nasıl arttırabilirim invite linkimi nasıl insanlara duyurup invite kazanabilirim
normal yollarla ancak arkadaşlarına yada ailendekilere davet atarak kasabilirsin yada instagram hesabı aç airdrop tanıtımları yap referans linkleri oluştur insanlar senin linklerinden katılsın buda kolay birşey değil ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt