Çözüldü Hamster Kombar İnvite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thoof

Gold Üye
İletişim
Arkadaşlar biliyosunuzdur belki hamster kombat diye bir telegram botu var şuanda bilmeyenler için şöyle açıklayayım kendinizi o botda geliştirmeniz lazım ve galiba temmuz aylarına doğru ne kadar geliştiyseniz ona göre bir para alıyorsunuz bu botda invite sistemi var invite edende bi miktar coin kazanıyo invite ile katılanda gelişebilmek için bir miktar coin kazanıyor buraya invite linkimi bırakmam yasak olabilir diye düşünüyorum yanlış düşünüyor olabilirim fakat bu oyunu bilenlere yada bu konuda fikirleri olanlara sorum bu inviteyi nasıl arttırabilirim invite linkimi nasıl insanlara duyurup invite kazanabilirim

ınvıtele pek bırsey olmuyor 100 tane ınvıte var bende
Ne demek bir şey olmuyor? Invite olmadan çoğu gelişim sağlatacak şeylere erişim sağlayamıyorsun.

Örneğin: Kartlar, Legal kısmındaki ülkeler, bunlara erişim sağlayamadığınız için daily combolar.

Invite kasmak istiyorsanız yapmanız gereken şey sms sitelerinden telegram için onay alıp o şekilde kasmak olacaktır. Bu sayede kendi referansınıza kolaylıkla takviye yapabilirsiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bilgisiyardan nasıl oynarım bunu?

bende bayadır kasıyorum fakat çok bir şey vermeyecekmiş, saat başı kâra göre para verecekmiş hatta ücretide açıklamışlardı 1 saatlik kazancınız 1 milyonsa 69 dolar mı ne alıyodunuz çok az

Ne demek bir şey olmuyor? Invite olmadan çoğu gelişim sağlatacak şeylere erişim sağlayamıyorsun.

Örneğin: Kartlar, Legal kısmındaki ülkeler, bunlara erişim sağlayamadığınız için daily combolar.

Invite kasmak istiyorsanız yapmanız gereken şey sms sitelerinden telegram için onay alıp o şekilde kasmak olacaktır. Bu sayede kendi referansınıza kolaylıkla takviye yapabilirsiniz.
Hayatımda hiç sms sitesi duymadım ve nasıl yapacagımı anlamadım dcden anlatabilirmisin

bende bayadır kasıyorum fakat çok bir şey vermeyecekmiş, saat başı kâra göre para verecekmiş hatta ücretide açıklamışlardı 1 saatlik kazancınız 1 milyonsa 69 dolar mı ne alıyodunuz çok az
Ben 1m saati 5 günde yapmıştım ve Bir şey bile yapmıyorsun sadece kart yükseltiyorsun bence 2000 gelmesi bile çok güzel şuan 2.1 m oldum bakalım kaç gelicek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt