cs için neverlose açmıştım onun bir etkisi var mıdır bilmiyorumyasaklı uygulama açtıysan başka bi oyunda onu hile olarak sayar ban yediğin oyundan banlanırsın.
agam bendede aynısı oldu ama illaki ekstra bir yazılım açmışsındır yoksa kolay kolay banlamazlarDün gece valorant oynarken birden oyundan attı ve hata kodu 61 uyarısı verdi.Biraz araştırdım hile ve üçüncü part yazılım kullananlar bu hata kodu ile karşılaşıp hesap banı yiyolarmış.Benimde 2 hesabım hesap banı yedi fakat bu hesaplarda ne hile açtım ne baska bişe.Valorant desteğe yazdım umursayan yok sizce böyle birşeyin olması saçma değil mi ?
hile acmissin canimDün gece valorant oynarken birden oyundan attı ve hata kodu 61 uyarısı verdi.Biraz araştırdım hile ve üçüncü part yazılım kullananlar bu hata kodu ile karşılaşıp hesap banı yiyolarmış.Benimde 2 hesabım hesap banı yedi fakat bu hesaplarda ne hile açtım ne baska bişe.Valorant desteğe yazdım umursayan yok sizce böyle birşeyin olması saçma değil mi ?
Kardşim seni ilk defa banlamamışki hata kodu 5 vermesi gerekirdi fakat sen ilk baştan 61 almışsın hile ya da bugtan dolayı c yu görmüşsün.Dün gece valorant oynarken birden oyundan attı ve hata kodu 61 uyarısı verdi.Biraz araştırdım hile ve üçüncü part yazılım kullananlar bu hata kodu ile karşılaşıp hesap banı yiyolarmış.Benimde 2 hesabım hesap banı yedi fakat bu hesaplarda ne hile açtım ne baska bişe.Valorant desteğe yazdım umursayan yok sizce böyle birşeyin olması saçma değil mi ?