Hadi Bakalım :) Başarılı Cracker Arkadaşları Bekliyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan L33T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

L33T

Platinum Üye
Dediğim gibi ne kadar ilerleyebileceksiniz görelim kırılırsa sitede ücretsiz paylaşabilirsiniz benim için önemsiz : DELETED.

Son düzenleme:
Bize bu kadar kin beslemenizin nedenini gerçekten merak ediyorum dosyayı sadece 1 müşterimize ve 1 mod arkadaşımıza atmıştık daha halbu ki :oops:. Kıracak arkadaşlara bol şans diliyorum gerçekten ihtiyaçları olacak.

Sözde kendilerinin yaptıklarını öne sürdükleri leş ötesi d3d menüsü bile değiştirilmemiş bir valorant pastesi :) Esp & aimbot.

Piyasada sen dahil copy paste yapmayın mı var başkasına laf söylüyorsun :D . kendinize ait driver yazıp imzalattığınızda başkasına laf konuşun
Sözde kendilerinin yaptıklarını öne sürdükleri leş ötesi d3d menüsü bile değiştirilmemiş bir valorant pastesi :) Esp & aimbot.

Bize bu kadar kin beslemenizin nedenini gerçekten merak ediyorum dosyayı sadece 1 müşterimize ve 1 mod arkadaşımıza atmıştık daha halbu ki :oops:. Kıracak arkadaşlara bol şans diliyorum gerçekten ihtiyaçları olacak.

Maykıl Skofiyıld adlı arkadaşımız anladığım kadarıyla forumdaki yorumlar ve ona karşı beslenen kin yüzünden bu hallere düşmüş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt