sniggers
Diamond Üye
hayir öyle olsa 200-300mbne bu insta hesap kapatma methodları fwelan mı
hayir öyle olsa 200-300mbne bu insta hesap kapatma methodları fwelan mı
Buraya yazsam yetmez herşey var bu karışık arşiv birazdan istek gelirse tek tek olanlarida atarim içerikleriyle beraber mysql metasploit backdoor fud ftp telnet falan baya bişey variçeriği ne dostum onu soylesene
bu adamlar bu gune kadar hangi olayla isimlerini duyurmuşlarda böyle hack arşivi gibi sikimsonik pub şeyler paylaşabiliyorlar bi bana mı sacma geliyor aqhayir öyle olsa 200-300mb
üzdün benibu adamlar bu gune kadar hangi olayla isimlerini duyurmuşlarda böyle hack arşivi gibi sikimsonik pub şeyler paylaşabiliyorlar bi bana mı sacma geliyor aq
hackleme seti var diller yok istek gelirse paylaşiriz Linux toollarindan bahsediliyor setde cogunluklaBunda şimdi hacker olma seti mi var ya da milleti hackleme vb şeyler mi yoksa direk C, Pythton gibi şeyler de var mı ona göre kullanırım işime yarar
bekleriyoruzzzzzzzzzzzzteşekkürler birazdan beyaz şapkalı ileri düzey falanda paylaşırım
bu konuya ekliyorum o zaman hemen yeni açmiyiyimbekleriyoruzzzzzzzzzzzz
eklersen çok daha iyi ama bence yeni konu aç senin içinde etkileşim olur hesabı kasarsın senin için söylüyorum yanlış anlamabu konuya ekliyorum o zaman hemen yeni açmiyiyim