çok fazla açık varnie olmasın
çok fazla açık varnie olmasın
bana göre olmaz dostum Crâck 2 saniye istediğin korumayı ekle yine kırar yine geçerler en kolay şey python kırılmıcak şey yok ztnnie olmasın
kanki sample atsam kıramayacak tonla adam var bu forumda neyin kıralamazı sadece nuitka bassam kıramazlar amkbana göre olmaz dostum Crâck 2 saniye istediğin korumayı ekle yine kırar yine geçerler en kolay şey python kırılmıcak şey yok ztn
açıkları bana açsana kanka neymiş o açıklar bakalım ai bilebilecekmiçok fazla açık var
kanka crackme konusu açsana bir tane bakalım ya merak ettimkanki sample atsam kıramayacak tonla adam var bu forumda neyin kıralamazı sadece nuitka bassam kıramazlar amk
açıkları bana açsana kanka neymiş o açıklar bakalım ai bilebilecekmi
evet python kolay, bu yüzden obfuscation ve packer gibi şeyler ekliyorlar ve bunları test ediyorlar, bir obf ne kadar zor veya karmaşık olursa olsun illa birisi kırar lakin önemli olan zorluğu vbbana göre olmaz dostum Crâck 2 saniye istediğin korumayı ekle yine kırar yine geçerler en kolay şey python kırılmıcak şey yok ztn
tamam atsana kardeşim bekliyorum hadi karşında dünki çocuk mu var burda at beni etiketlekanki sample atsam kıramayacak tonla adam var bu forumda neyin kıralamazı sadece nuitka bassam kıramazlar amk
açıkları bana açsana kanka neymiş o açıklar bakalım ai bilebilecekmi
python ? pyinstaller unpacker ? bunu ciddi mi diyosunevet python kolay, bu yüzden obfuscation ve packer gibi şeyler ekliyorlar ve bunları test ediyorlar, bir obf ne kadar zor veya karmaşık olursa olsun illa birisi kırar lakin önemli olan zorluğu vb
pythona unpackermi basayım oglum terimleri daha bilmiyorsunuz noluyo önüme yunan ordusumu çıktı amk neyse az bekleyin aticam.tamam atsana kardeşim bekliyorum hadi karşında dünki çocuk mu var burda at beni etiketle
python ? pyinstaller unpacker ? bunu ciddi mi diyosun
tamam sen pythona unpacker bas benim önüme koy.j
olm burda ben ne diyom zaten adam py'ye unpacker diyo bende dalga geçiyorum yukarı çık dikkatli oku azpythona unpackermi basayım oglum terimleri daha bilmiyorsunuz noluyo önüme yunan ordusumu çıktı amk neyse az bekleyin aticam.