Güven Faktörü Düşürmeyen CS:GO aimbot.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chealsea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chealsea

Platinum Üye
Selamlar, türk piyasaında ki hilelerin çoğu güven faktörü düşürdüğü ve banlattığı için sizin önerebileceğiniz, kullandığınız hilelerden almak istiyorum.

Güven Faktörü düşürmeyen, yüksek envanterli hesapta oynayabiliyeceğim bi CS:GO hilesi arıyorum. Fiyatının pek önemi yok satın alırken düşüneceğim.

Selamlar, türk piyasaında ki hilelerin çoğu güven faktörü düşürdüğü ve banlattığı için sizin önerebileceğiniz, kullandığınız hilelerden almak istiyorum.

Güven Faktörü düşürmeyen, yüksek envanterli hesapta oynayabiliyeceğim bi CS:GO hilesi arıyorum. Fiyatının pek önemi yok satın alırken düşüneceğim.
pm başlat

aimware,iniuria

Son düzenleme:
güven faktörünü düşürmek senin elinde

güven faktörünü düşürmek senin elinde
Dostum güven faktörü, inject olan herhangi bir şeylede düşebiliyor. Hiç bir ranked mm atma sadece topluluk gir mesela 2/3 saat inject bir hile ile oyna güven faktörün düşüveriyor hemen.

onun için güven faktörü nü iyileştiren bot lar var onları kullanmayı hiç denedinmi

Uzun bir süre hile kullandım ve hesaplarım ban yedi. Her halükarda senin için sıkıntı en garantisi bir tane bloody mouse ve sekmeme makrosu ben bu şekilde oynuyorum. Efsane hemde çok daha zevkli. Ne ban var ne birşey gönül rahatligi ile oyna. Hile açtığın an karsindakilerde hiledir. Belli eder ya da etmezler ama çoğu hile olacaktır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt