GUPRO Spoofer Hakkında Yapmanız Gerekenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Merhabalar,
Bende düzenli çalışan bir spoofer’dı. Bilgisayarım yavaşladığı için bilgisayarımı 1809 versiyonuna aldım ve çalışmadı. Son olarakta 20h1versiyonunda denedim ondada bir sonuç alamadım.

Şimdi gelelim saadete
1- Bilgisayarınızı 20h2 ilk versiyonuna alın
2- Bios update / down işlemini kesinlikle yapmanız gerekiyor.
3- Spoofer’ı açıp spoof işlemini başlatın.
4- Restart atın.
5- Valorant’ı kurun.
6- Oyununuzun keyfine bakın.
7- Windows Update kesinlikle kapatmanız gerekiyor yoksa çalışmaz.

Önemli Uyarı:
Yapmanız gerekenleri yaptığınızda çalışacağından emin sayılırım. 3 bilgisayarda denedim ve çalıştırdım. Gupro normal çalıştığı zaman her reset attığınızda otomatik yeniler. Ama ban yediğinizde bunu riske atmayın tekrar spoof işlemi yapın. Konuda banlananların çoğu bu yüzden banlanıyor.

Anakartımı merak eden olursa
Asus a320m-e

Deneyenlerin ve test edenlerin yorumlarını bekliyorum.
bende de eskiden çalışıyordu artık çalışmıyor. müsait bir zamanımda doğru düzgün bir şekilde test yapacağım. teşekkürler

21h2 deyim pc yi sıfırlamadan önce valo ve vanguardın dosyalarını herşeyini kaldırıyorum sıfırlıyorum guproyu açıyorum spoofluyorum yeniden başlatıp indiriyorum hiçbirşekilde ban yemiyorum tekrardan

i try gupro spoofer but it's not working on me i got giga byte motherboard after i spoof using gupro my after restart my pc is not starting

bende de eskiden çalışıyordu artık çalışmıyor. müsait bir zamanımda doğru düzgün bir şekilde test yapacağım. teşekkürler
Mutlaka yorumunuzu bekliyorum.
Arkadaşın dediği gibi deneyin ve özellikle 21h2 de sorunsuz çalışıyor. GIGABYTE
Değerli yorumun için teşekkürler :)
Bunu sorduğum için üzgünüm ama 20H1 gerçekten çalışmayabilir mi?
İmkansız 20h1 den kaynaklanması. Bios update mutlaka yapın ve sırasıyla yapmanız gerekiyor. Windows update disabler kullanmadığınız takdirde ban yeme riskiniz var windows kendini güncelledikçe.
i try gupro spoofer but it's not working on me i got giga byte motherboard after i spoof using gupro my after restart my pc is not starting
Did you turn off secure boot?

Son düzenleme:
asus prime a320m-f evet dediğin gibi 20h2 versiyonuna geçtim serialler değişiyor ama ban kalkmıyor üstünde kendimde baya şey yaptım
Asus a320m-e modeli kullanıyorum bende sorunsuz çalışıyor. Bu yöntemle çalıştıran çok kişi var. a320m-f modeli sıkıntılımı anlamadım ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt