Guncel Auth Crâck Me

Exenizi 1 kere dahil indirmedim veya kırmaya çalışmadım ne anlatıyorsun?
icraat gostermeden laf yapamazsın bana o zaman kıramayacagını ikimizde biliyoruz : = ) konuşmuş olmak için konusuyor yazık artık cevap vermeyeceğim

Screenshot_2024-09-14-15-32-40-433_com.discord-edit.jpg
api linki ayni evet 🤣 skyproject.cc/api/1.2 gumledim
Bende buna bakınca gümlüyorum yeterince değişmemişsiniz yazıları

icraat gostermeden laf yapamazsın bana o zaman kıramayacagını ikimizde biliyoruz : = ) konuşmuş olmak için konusuyor yazık artık cevap vermeyeceğim
Kırılmaya değecek bir şey yaptığınız zaman görüşürüz hocam kendinize iyi bakın

cope harder xD
tamamen tarafsız konuşuyorum kimin ne kullandığının bir önemi yok eğer kıramıyorsan sorun yok ama gelip burada problemi karşıdakinde arıyorsun forumun drama çıkaran değişikleri sizsiniz işte.
kimin ne kadar bilgisi olduğunun bir önemi yok bu arada konu sahibinden daha bilgilisindir değilsindir umrumda değil çünkü konu bu değil, konu sadece trashtalking ile kendini haklı çıkarmaya çalışman :D
bgf8f8f8-flat750x075f-pad750x1000f8f8f8.png
benim haklı yada haksız olduğum bir konu yok ortada. ben arkadaşın yaptığı işi eleştirdim. hazır yazılımlar kullanmasına rağmen böyle bir egoya sahip olmasını eleştirdim. kendin de demişsin konu kimin daha bilgili olduğu değil. ben kimseden daha bilgili olduğumu iddia etmedim. hiçbir konuda kendimi haklı çıkarmayada çalışmadım. trashtalk ile de neyden bahsettiğini bilmiyorum.
ben dedim ki sahip olduğun korumayı free kullandığın vmp'den alıyorsun. işin içinde kendi emeğin yok. iddiaya varım ki vmp olmadan gelsen 5 dakikamı almaz. dediğim tek şey bu. konuyu çarpıtan sensin dostum

Konu tarih mi oldu
hayir,kimse keyauth paste bir auth ile ugrasmayacak arkadasinin konusuna ilgi cekmeye calisma.

ayrica arkadasin beraber yaptigimiz dedigi loadera hicbir yardim etmedigi bahsettigi kisi tarafindan yorumlarda ifsa edildi zaten ::DD bounty konusu kirilmisken bir de burasi ile kim ugrassin?

hayir,kimse keyauth paste bir auth ile ugrasmayacak arkadasinin konusuna ilgi cekmeye calisma.

ayrica arkadasin beraber yaptigimiz dedigi loadera hicbir yardim etmedigi bahsettigi kisi tarafindan yorumlarda ifsa edildi zaten ::DD bounty konusu kirilmisken bir de burasi ile kim ugrassin?
Çocukla yaklaşık 1 gün konuştum, ikinizde geri kafalı insanlarsınız açıkçası. Bilgisi olmayıp var gibi davranan 2 ayrı insan. Buraya yazarken de gelip ona " konuyu upliyorum " cümlesini geç selam bile vermedim. / Ayrıca bu yazdıklarına bak ve ben hilemi SkyAuth ile çıkarırken bana yazdığın şeye bak. . Kusura bakmayın ilk başta gelip loaderimi yapmak için can atıyordunuz, cracklerseniz bende mutlu olurum demiştim size ancak başıma düşman kesilip beni discord üzerinden engellediniz? Ne oldu da engel attınız bilmiyorum ama bilgi konusunda kimseyle yarışa girmeyin, her ikinize de bu lafım. İyi günler. (yazdığınız mesajları silmeniz bişey ifade etmiyor, benim gözümde hâlâ cahil kalıyorsunuz. O çocuk ne kadar cahilse veya değilse sizde o kadar cahilsiniz.)

yazdiginiz mesaji okumayacagim bile konusurken ne seviyede bir insan oldugunuzu anladiim yeterli.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt