Gumrukden anlayanlar

lulpeek

Efsane Üye
Arkadaslar bu ses yalitimi turkiyede cok pahali olmasina ragmen temuda 52 parcasi sadece 700 tl ben butun odayi kaplamak istiyorum o evladi ust komsunun terlik sesinden yoruldum bu yuzden bundan toplam 104 adet siparis edersem gumruge takilirmi

Arkadaslar bu ses yalitimi turkiyede cok pahali olmasina ragmen temuda 52 parcasi sadece 700 tl ben butun odayi kaplamak istiyorum o evladi ust komsunun terlik sesinden yoruldum bu yuzden bundan toplam 104 adet siparis edersem gumruge takilirmi

30$'i geciyor o konuda bazı sıkıntılar olabilir ama ürün olarak gümrüğe takılacağını sanmıyorum

Hocam tek urun kutunun icinde 52 adet urun seklinde oluyormu
hocam aynı üründen 5 adet alabilirsin yazıyor ama kutu olarak mı 5 diyor içerik olarak mı 5 diyor bilmiyorum tek kutunun içine 52 ürün koysa bile gümrükte kutuları açıyolar kutuda 52 ürün görünce yüksek ihtimalle gümrüğe takılır

hocam aynı üründen 5 adet alabilirsin yazıyor ama kutu olarak mı 5 diyor içerik olarak mı 5 diyor bilmiyorum tek kutunun içine 52 ürün koysa bile gümrükte kutuları açıyolar kutuda 52 ürün görünce yüksek ihtimalle gümrüğe takılır
Tesekkurler hocam yardiminiz icin gumrukden daha iyi anlayan bir arkadas eminim daha iyi bir cevap verir

kanka ağırlığına göre kalabilir ve ürünün açıklamasına kişisel kullanım için yazarsan garantiye alırsın
fiyatta kalmıyor zaten geçiyor ama dedğim gibi ağırlıktan kalma olasılığı vaar

kanka ağırlığına göre kalabilir ve ürünün açıklamasına kişisel kullanım için yazarsan garantiye alırsın
fiyatta kalmıyor zaten geçiyor ama dedğim gibi ağırlıktan kalma olasılığı vaar
Hocam ben bunun cok agir oldugunu dusunmuyorum zaten yun gibi bir sey olmasi lazim urun aciklamasina kelime temudan giriliyormu bilmiyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt