Evet çocukluk zamanlarımızdioh ne güzel
Evet çocukluk zamanlarımızdioh ne güzel
iyi geçirmişsin maceralıEvet çocukluk zamanlarımızdi
Sen bı bilsen hayatımdan film bile yapilirdiiyi geçirmişsin maceralı
anlat da gülelim birazSen bı bilsen hayatımdan film bile yapilirdi
Bir gün arkla dedikki gidip biyerdr yuzelim neyse gittik ücretsiz bı havuz vardı kapaliymis snra bizde bahçeler arasında bitane ev vardı evin havuzu falan var bahçeli bir ev dedik burda yuzelim neyse bagirdik çağırdık bı ses yok snra bahçeye indik bı baktım bı adam toprağı kaziyordu ben arklar nasıl adam var dedim adam bizi gördü yemin ederim ki elindeki kazmayı bir fırlattı ok gibi baya mesafe vardı aramızda bende en öndeydi m dedim oh kurtuldum falan bı baktım ark elime basıyor çıktı tahtalardan bende ciktim snra diğer ark gelirken terligini düşürmüş bizde korktuk dedik bizi öldürür bu adam deli gücü vardı ama Allah'tan terligini bahçeye deilde tahtaların önüne düşürmüş bizde aldık ava döndükanlat da gülelim biraz
adam yakalasaydı kim bilir ne olurduBir gün arkla dedikki gidip biyerdr yuzelim neyse gittik ücretsiz bı havuz vardı kapaliymis snra bizde bahçeler arasında bitane ev vardı evin havuzu falan var bahçeli bir ev dedik burda yuzelim neyse bagirdik çağırdık bı ses yok snra bahçeye indik bı baktım bı adam toprağı kaziyordu ben arklar nasıl adam var dedim adam bizi gördü yemin ederim ki elindeki kazmayı bir fırlattı ok gibi baya mesafe vardı aramızda bende en öndeydi m dedim oh kurtuldum falan bı baktım ark elime basıyor çıktı tahtalardan bende ciktim snra diğer ark gelirken terligini düşürmüş bizde korktuk dedik bizi öldürür bu adam deli gücü vardı ama Allah'tan terligini bahçeye deilde tahtaların önüne düşürmüş bizde aldık ava döndük
Adamda deli gücü vardi ya adam öyle bı fırlattı o ağır şeyi hayır bize çarpsa falan içimizden geçecek okadar serttiadam yakalasaydı kim bilir ne olurdu
Allah korumuş bi benim böyle bi maceram olmadıAdamda deli gücü vardi ya adam öyle bı fırlattı o ağır şeyi hayır bize çarpsa falan içimizden geçecek okadar sertti
Bir gün arkla odun yaristiruyoruz kanalda neyse baktım odunlar böyle bı köprü gibi biseye takıl bende gittim çıktı m üstüne kaysam bogulacam neyse odunları çıkarttım snra devam ettik ilerde yine takıl bu sefer kolumu kanalın içine soktum bı baktım gidiyorum vücudumu n yarışı suyun içinde bogulacaktim ark sagolsun hayatımı kurtardıAllah korumuş bi benim böyle bi maceram olmadı
knk sen bunları youtube anlatsan baya izlenirsinBir gün arkla odun yaristiruyoruz kanalda neyse baktım odunlar böyle bı köprü gibi biseye takıl bende gittim çıktı m üstüne kaysam bogulacam neyse odunları çıkarttım snra devam ettik ilerde yine takıl bu sefer kolumu kanalın içine soktum bı baktım gidiyorum vücudumu n yarışı suyun içinde bogulacaktim ark sagolsun hayatımı kurtardı