sxpstik
Moderatör
- Ticaret Puanı: 1 / 0
- İletişim
yazı ile iletişim adresi ekler misiniz hocam gif değilSagolun
yazı ile iletişim adresi ekler misiniz hocam gif değilSagolun
hocam iletişim kısmını kompile kaldırdım zaten?.yazı ile iletişim adresi ekler misiniz hocam gif değil
gifi kaldırıp yazı olarak yazın dedim size hocamhocam iletişim kısmını kompile kaldırdım zaten?.
Şuanda iletişim adreslerim güncel değil güncelleyince ekliyeceğim.gifi kaldırıp yazı olarak yazın dedim size hocam
Sağolun Web Sitemize Bekleriz.iyi satışlar dostum
Yorum kasmadan ciddi şekilde soruyorsanız önerilerinizi dinliyebilirim.bi önerim var servis listesini biraz daha geliştirebilirsiniz daha güzel olabilir
amacım yorum kasmak değil sadace bi öneri dcuye gibi yaparsanız siteniz daha çok tutabilirYorum kasmadan ciddi şekilde soruyorsanız önerilerinizi dinliyebilirim.
Önerin için teşekkürler gün içinde olaya müdahale edeceğim.amacım yorum kasmak değil sadace bi öneri dcuye gibi yaparsanız siteniz daha çok tutabilir
Discord | 7/24 Aktif Global Sunucu Üyesi [UHQ] | 30G | Bot Ekle | Anlık deki mesala açıklamaya tıklayınca botu ekleme diye link vermişsiniz dışarı doğru çıkıyor onu düzeltmeniz lazım
Garantili servislerimizi kullanırsanız bir sorun olmaz efendim.en kısa sürede alışveriş yapmayı planlıyorum umarım garantilidir