Gta 5 Olan Epic Games hesabı

AroneJauNn

Silver Üye
Hesapta gta 5 olmak üzere 30 a yakın paralı oyun var almak isterseniz discord dan bana ulaşırsanız her hangi bir siteden satışını yaparım
Fiyat: 70TL
discord: AroneJauNn#4232

Sadece gta 5 tek başına o fiyattan üstün + üzerine 30 tane de oyun . Hesabı bırakıyorsun desem bu kadar ucuza vermezsin yanlış anlama da insanlar bilgilensin çalıntı sanabilir neden bu kadar ucuz ?

Sadece gta 5 tek başına o fiyattan üstün + üzerine 30 tane de oyun . Hesabı bırakıyorsun desem bu kadar ucuza vermezsin yanlış anlama da insanlar bilgilensin çalıntı sanabilir neden bu kadar ucuz ?
bence adam beleş almıştır hepsini şimdide 70 tl ye bırakıyor

knk ben zamanında içindeki oyunların bir kaçını beleşe aldım ve artık kullanmıyorum hesap benim üstüme

hepsi ücretsiz verilen oyunlar çok bir fiyat beklentisi olmamalı bence

Zamanında oyunlar değerlendirilmiş ve şu an 70TL ye satılıyor. Ticari zeka :) iyi satışlar.

Gta bı ara beleş ti belliki ozmn almışşın bi arada 20tl olmuştu hersene yılbaşı indirimi ile fiyatı hayli bir düşüyor 70tl ye değmez bence

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt