Çözüldü GTA 5 İŞLEMCİ 90 DERECE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sage77

Silver Üye
1035g1 işlemcim var 90 88 derecelrde dolanıyor laptop garantisi daha dolmadı servise göndermeyi düşünüyorum hp dw2009nt modeli sabit 60 fps sıkıntısız oynuyorum ayarlar normalde işlemci fazla ısınyor normalmi zaraları varmı yada ısınma kısıtlanılabiliniyor mu 1 saatte bir bazen oluyor sadece oyun 10fpslere düşüyor sonra işlemci soğuyor toparlıyor yine 60 fps hep aynı sıcaklıkta tutmak mümkün mü soğutucum var bu arada

bu ghz düşmesini nasıl engelleyebilirm drop olduğu zaman 0.19 ghzde kalıyor normlade 3 ghz falan

bu ghz düşmesini nasıl engelleyebilirm drop olduğu zaman 0.19 ghzde kalıyor normlade 3 ghz falan
Ghz düşmesi ısınmadan oluyor laptop çok ısındığında otomatik olarak ghzını düşürüyor soğutamadığı için throttle stop ile işlemcinizin ghz ini sıcaklıklarıyla test ederek sabitlerseniz sorununuz çözülür.
isterseniz dc ekleyin detaylı anlatabilirim: ArdaBurağğk#5968

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ben monster kullanıyorum 60 ın üzerine daha çıkmadım kısmet :)

edit işlemcinin ısınma sebebi herşeyin performans modunda olmasıymış valorant adlı oyunda 68 69 derece gta 5 de max 73 74 derece oluyor fps olarak hiç bi fark yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt