Çözüldü Gta 5 Bansiz Para Hi̇lesi̇ ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salit

Silver Üye
GTA 5 'te daha önce para hilesi yaptım ama biraz abarttım ban yedim sonra. ve banım açılmış. ban riski olmadan bir para hilesi mevcut mu?

Online’da herhangi popüler bir mod menü ile günde 14 milyon’dan fazla basmazsan yemezsin diye biliyorum. Fakat emin değilim

Online’da herhangi popüler bir mod menü ile günde 14 milyon’dan fazla basmazsan yemezsin diye biliyorum. Fakat emin değilim
14m şuanki menüler için biraz fazla ban riski olabilir takipte kalırsan birkaç güne safe bir script paylaşıcam kendi hesabımda denemelerini yapıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben ovix kullanıyordum hala ban yok 1400 level falan bastım

ben ovix kullanıyordum hala ban yok 1400 level falan bastım
güncelleme öncesi Kiddions menü kullanıyordum ban yemedim güncelleme sonrası Kiddions menü de birkaç arkadaşım ban yedigi için yim menü kullanmaya başladım şuan için ban durumu yaşamadım ücretli hilelerde çok özellik oldugu için bana her zaman daha korkutucu gelmiştir ban ihtimali daha yüksekmiş gibi tabi öyle bir durum oldugunu sanmıyorum ovixi de en kısa sürede tecrübe edecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt