GroozyCheats | NEW Color Aimbot | Triggerbot | groozycheats.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim veya ne olduğun beni ilgilendirmiyor niye bu kadar kastın kullanıcıysan git oyununu oyna bırakta adam işini yapsın

Ayrıca @TOYSPEEK neverlose menüsü güzelmiş yazınca teşekkürler yazmışsın neredeyse 1 yılı aşkın süredir bu forumdayım hiçbir kullanıcının hileyi sahiplenip böyle triplere girdiğini görmedim yüksek ihtimal hileyi geliştiriyorsun umarım paste hileni geliştirmeden önce load library injector yapmayı öğrenirsin.

loadlibrary.png
neyin kavgasını ediyorsunuz

siteye girerken;

groozycheats.com sitesinin aldatıcı site olduğu rapor edildi. Böyle olmadığını düşünüyorsanız bunu bildirin veya tehlikeyi göze alarak güvensiz olan bu siteyi ziyaret edin.

sitesinden aldatıcı siteler ve yemleme hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Firefox tarayıcısının yemleme ve zararlı yazılım koruması hakkında daha fazla bilgiye support.mozilla.org adresinden ulaşabilirsiniz.

hatası alıyorum bilginiz olsun.

siteye girerken;

groozycheats.com sitesinin aldatıcı site olduğu rapor edildi. Böyle olmadığını düşünüyorsanız bunu bildirin veya tehlikeyi göze alarak güvensiz olan bu siteyi ziyaret edin.

sitesinden aldatıcı siteler ve yemleme hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Firefox tarayıcısının yemleme ve zararlı yazılım koruması hakkında daha fazla bilgiye support.mozilla.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılılara tıklayıp güvenli olmayan bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. diceksin açılacak :D?

siteye girerken;

onu çözüceğiz hocam şimdilik Breachın dediği gibi giriş sağlayın

Dostum siteyi deniyorum giriyor bi sorun yok ama buy veya more kısmına tıkladığımda hiçbiryere yönlendirmiyor bu insanlar nasıl satın alıcak :D
herşey ani gelişti onlarıda ayarlamayı unuttuk tabi geri kafalığımdan :D teşekkürler hocam bilgilendirme için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt