ne icin bi farm botu?Gta Grand RP' de ücretsiz farm botu bulabilir miyiz acaba çok araştırdım 1-2 tane buldum onlarda ücretliydiler.
grand rp de meslekler var bazılarına bot sistemi yapmış adamlar youtubeden var bir kaç video bota bırakıyor mesleği oto yapıyor para kasıyorne icin bi farm botu?
Videoyu atabilir misin?grand rp de meslekler var bazılarına bot sistemi yapmış adamlar youtubeden var bir kaç video bota bırakıyor mesleği oto yapıyor para kasıyor
video bu
solda ki piston gibi şeyler var ya 4 tane onlara sırayla mouse ile basılı tutup dolduruyorsun 4 ünüde videoda ki gibi doldurunca petrol veriyor aldığın petrolü de gidip satıp para alıyorsun adam öyle bir şey yapmış gibi kendi basmadan mouse o 4 pistonada basılı tutarak sırayla dolduruyor otomadik oto click gibi düşün ama oto click bas çek yapıyor basılı tutması lazım üstünde dolması içinBurada yaptığı olay ne oynamadığım için bilmiyorum mesleğin adını ve nasıl yapıldığını anlatırsan iyi olur, belki yapabilirim
ancak ücretli bulabilirsin ücretsiz şuana kadar görmedimGta Grand RP' de ücretsiz farm botu bulabilir miyiz acaba çok araştırdım 1-2 tane buldum onlarda ücretliydiler.