Dm bakabılırmısınız AcilMalesef dosya paylaşımı yapamam svb ve oblerin çoğunda kötü yazılım var kendi pcmde açmıyorum
Dm bakabılırmısınız AcilMalesef dosya paylaşımı yapamam svb ve oblerin çoğunda kötü yazılım var kendi pcmde açmıyorum
madem böyle birşey var başkaları neden açıyor? + olarak pc donanımına herhangi bi etkisi olurmu?Malesef dosya paylaşımı yapamam svb ve oblerin çoğunda kötü yazılım var kendi pcmde açmıyorum
orjinal olanları atabilir misin bide bunlar her türlü vdsde çalışırlar mı?OpenBullet, SilverBullet gibi araçları kullan. Bu şekilde uğraşmanı tavsiye etmiyorum. Gereksiz zaman alır.
Kral githubdan falan sakın indirme hepsinde RAT ve Stealer Malware var. SB zaten bedava değil ki paralı anca bulursan Crâck bende buldum mining yapıyor arkada Crâck olanlar.SilverBulletin indirme linkini atabilir misin dmden knk başka yerlered buldum ama onlar farklı bi giriş sistemi vs eklemişler herhalde
ne alakası var knk saglam bulabılırsın ben bugul buldum kullanıyorum suan hıcbırseyde sıkıntı yokKral githubdan falan sakın indirme hepsinde RAT ve Stealer Malware var. SB zaten bedava değil ki paralı anca bulursan Crâck bende buldum mining yapıyor arkada Crâck olanlar.
hmm tamamdır eyvKral githubdan falan sakın indirme hepsinde RAT ve Stealer Malware var. SB zaten bedava değil ki paralı anca bulursan Crâck bende buldum mining yapıyor arkada Crâck olanlar.
dmden atabilme şansın varmı?ne alakası var knk saglam bulabılırsın ben bugul buldum kullanıyorum suan hıcbırseyde sıkıntı yok
hocam yasak dıye bılıyorum iletişim bırakayım yazın halledelım schwarz_44hmm tamamdır eyv
dmden atabilme şansın varmı?
dc sal istersen hocamhocam yasak dıye bılıyorum iletişim bırakayım yazın halledelım
ekle hocamdc sal istersen hocam
Temiz gibi gözüküyor o yüzden açıyorlar bu bende var atayım dıyenlerın sb veya obsinde bile kötü yazılım var adam gibi bulmak istiyorsan temizlenmiş halini araman lazımmadem böyle birşey var başkaları neden açıyor? + olarak pc donanımına herhangi bi etkisi olurmu?
orjinal olanları atabilir misin bide bunlar her türlü vdsde çalışırlar mı?
Bu kadar emin konusma bence vt ilet bakalım temiz mine alakası var knk saglam bulabılırsın ben bugul buldum kullanıyorum suan hıcbırseyde sıkıntı yok