GPT'ye Netflix Checker Yaptırdım (python ve checkerdan anlayanlar yazarsa daha iyi olur

Malesef dosya paylaşımı yapamam svb ve oblerin çoğunda kötü yazılım var kendi pcmde açmıyorum
madem böyle birşey var başkaları neden açıyor? + olarak pc donanımına herhangi bi etkisi olurmu?

OpenBullet, SilverBullet gibi araçları kullan. Bu şekilde uğraşmanı tavsiye etmiyorum. Gereksiz zaman alır.
orjinal olanları atabilir misin bide bunlar her türlü vdsde çalışırlar mı?

SilverBulletin indirme linkini atabilir misin dmden knk başka yerlered buldum ama onlar farklı bi giriş sistemi vs eklemişler herhalde
Kral githubdan falan sakın indirme hepsinde RAT ve Stealer Malware var. SB zaten bedava değil ki paralı anca bulursan Crâck bende buldum mining yapıyor arkada Crâck olanlar.

Kral githubdan falan sakın indirme hepsinde RAT ve Stealer Malware var. SB zaten bedava değil ki paralı anca bulursan Crâck bende buldum mining yapıyor arkada Crâck olanlar.
ne alakası var knk saglam bulabılırsın ben bugul buldum kullanıyorum suan hıcbırseyde sıkıntı yok

madem böyle birşey var başkaları neden açıyor? + olarak pc donanımına herhangi bi etkisi olurmu?

orjinal olanları atabilir misin bide bunlar her türlü vdsde çalışırlar mı?
Temiz gibi gözüküyor o yüzden açıyorlar bu bende var atayım dıyenlerın sb veya obsinde bile kötü yazılım var adam gibi bulmak istiyorsan temizlenmiş halini araman lazım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt