''GORİL SHOP'' dolandırıcısı

rtetewtwet

Gold Üye
İletişim
Kendisi tarafından dolandırılanlar varmı aranızda :uwot:

GorilShop ismi ile tanınan, valorant/log/proxy/nexus gibi ürünlerin satışını yapan şahıs bilinki dolandırıcıdır, birgün denk gelirseniz aklınızda bulunsun
1-2 yıl önce ve 6 önce beni dolandırmıştı halen bu işlerin içinde.

Scriptimizin değerini piyasa altında söyliyecek olursam 60.000TL diyebilirim.

Bu attığın emoji ucube emojisi, insan gibi gelipde köpek gibi karşılanmadın. Köpek gibi geldin köpek gibi karşılık alıp köpek gibi gönderildin

image.png
Yaptıgım herşeyi tekrar tebrik ettim daha konuşmamız bile olmayan birisi beni buraya d0landırıcı diye atıyorsa dua etsin tek bunları yazdığıma.

Pub combodan checkle ver, sonra 3-4 gün dayanır yaz. Garip satıcıymış
madem beğenmiyorsun niye tekrar tekrar alıyorsun kanka :D

açıklasana kanka kaç kere senden log aldım hepside 3 gün sonra patladı bahaneside şu

tr logunun kaç gün dayanmasını bekliyorsun 150-200₺ ye log alıyorsunuz beyler yapmayın şöyle şeyler atayım paranızı susun allah için fukaraymış gibi burda rolden role giriyorsunuz bitiriyorsunuz beni lkwgaklöhklöşaköşlgkşalö

neyse beyler tamam siz alışveriş yapmayın wkölaegklöhöaklklöhşa aylık 5k kazanan kardeşlerim benim :D

tr logunun kaç gün dayanmasını bekliyorsun 150-200₺ ye log alıyorsunuz beyler yapmayın şöyle şeyler atayım paranızı susun allah için fukaraymış gibi burda rolden role giriyorsunuz bitiriyorsunuz beni lkwgaklöhklöşaköşlgkşalö

neyse beyler tamam siz alışveriş yapmayın wkölaegklöhöaklklöhşa aylık 5k kazanan kardeşlerim benim :D
Sana aylık ciromu göstermeyeceğim kırılırsın, insanlara laf atmayı bırak nefsine yenik düşmüşsün sen. Allah yardımcın olsun.

madem patlicek tüm logların söylesene önceden almayalım , at hadi paramı bekliyorum papara no : 1231003083

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt