Google Ads İnstagram Facebook Cloaker Botlockpro

Dollar

Platinum Üye
Merhaba Forum Üyeleri,

Botlockpro, Google Ads, Instagram ve Facebook gibi büyük reklam platformlarında sitenizin onaylanması için geliştirilmiş gelişmiş bir cloaker yazılımıdır. Bu yazılım sayesinde, reklam denetim botlarına farklı bir site gösterilirken, gerçek kullanıcılar orijinal (politikalara uymayan) sitenize yönlendirilir.

Botlockpro Nasıl Çalışır?
Botlockpro, siteye gelen ziyaretçilerin birçok verisini analiz ederek, gerçek kullanıcı ile botu ayırt eder. Sistem;

Ülke Bilgisi, IP Adresi ve User Agent
Ziyaretçinin konumu ve kullandığı cihaz hakkında bilgi edinir.

VPN/Proxy Kullanımı
Ziyaretçinin VPN veya proxy üzerinden gelip gelmediğini kontrol eder.

Referans ve Mouse Hareketleri
Ziyaretçinin hangi kaynaktan geldiği ve sayfadaki etkileşimlerini değerlendirir.

Sayfa Yükleme Hızı, ISS, Tarayıcı ve Cihaz Detayları
Cihaz sürümleri de dahil olmak üzere çeşitli teknik verileri inceleyerek ayrıntılı bir analiz yapar.

Bu detaylı analiz sonucunda, eğer ziyaretçi bot olarak tespit edilirse, reklam denetim botlarının görmesi için Google, Instagram ve Facebook’un politikalarına uygun bir site gösterilir. Gerçek ziyaretçiler ise, asıl sitenize yönlendirilir.

Botlockpro'nun Sağladığı Avantajlar
Reklam Denetimlerine Takılmadan Yayın:
Reklam platformlarının katı politikalarından etkilenmeden, sitenizin reklamını güvenle yayınlayabilirsiniz.

-------------------botlockpro.com---------------

Farklı Yönlendirme Stratejisi:
Gerçek kullanıcı deneyimini korurken, denetim botlarının alternatif bir site görmesi sağlanır.

Gelişmiş Filtreleme Mekanizması:
Birçok veri noktasını analiz eden sistem, bot ve gerçek ziyaretçi ayrımında yüksek doğruluk sunar.

Sonuç
Botlockpro, reklam platformlarının denetim süreçlerinde yaşanan sorunları aşmanız için ideal bir çözümdür. Gerçek kullanıcılarınız asıl içeriği görürken, reklam denetim botlarına politikalara uygun alternatif site sunarak, reklamlarınızın sorunsuz bir şekilde yayına girmesini sağlar.

Detaylı bilgi ve demo görmek için Botlockpro'nun resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz varsa, yorumlar kısmında buluşalım!

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt