GoodByeDPI HK.

Seksepalite

𝙈𝙮 𝙇𝙞𝙛𝙚 𝙈𝙮 𝙍𝙪𝙡𝙚𝙨
Efsane Üye
İletişim
Arkadaşlar zamanında GBD kullanırken sorun yoktu, şimdi belli bir süre kullandıktan sonra kapanıyor ve ayarlar eski haline geliyor sebebini bilen var mı? Veya aynı sorunu yaşayan?

turkey olanını mi kullanıyorsun sekscim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar zamanında GBD kullanırken sorun yoktu, şimdi belli bir süre kullandıktan sonra kapanıyor ve ayarlar eski haline geliyor sebebini bilen var mı? Veya aynı sorunu yaşayan?
Selamlar sayın moderatör. Silip yükleyin ve zilin/rarın bulunduğu klasöre çıkartın gbd'yi sorunun çözülmesi lazım. Hayırlı günler.

Bende aynı sorun vardı tamamen sildim tekrar yükledim sorun çözüldü

Benim Arkadaşlar zamanında GBD kullanırken sorun yoktu, şimdi belli bir süre kullandıktan sonra kapanıyor ve ayarlar eski haline geliyor sebebini bilen var mı? Veya aynı sorunu yaşayan?
Benim başımada son zamanlarda goodbyedpi kullanırken internetimde kesilmeler yaşanıyor, gbd yi kapatınca tüm internet erişimim gidiyor.

gbdyi kapatmaniza gerek yok ki arkadaşlar turkey versiyonunda service install.bat'ı yönetici olarak çalıştırıp cmd ekranıni enterlayip kapatin olsun bitsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt