Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hangısını acıcam
youtubeden bakarak yapsana aslan kardesim güzel kardesim cicek kardardesım benimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhangısını acıcam
gecmıs olsun knkyoutubeden bakarak yapsana aslan kardesim güzel kardesim cicek kardardesım benim
dc ekle atim sana goodbye benimde açmıyo farklı goodbye kullanıyom github daki çalışmıyo bendedemesela uygulamaya warpla girip goodbye dpi açarsam warp kapatıp mesajlar gitmiyor hiç açmadan goodbyedpi ile gişrmeye çalışırsam update fail yiyorum napcam dpi önersenize veya fixi varmı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhangısını acıcam
atsana kotsugexdknk
dc ekle atim sana goodbye benimde açmıyo farklı goodbye kullanıyom github daki çalışmıyo bendede
böyle durumlarda şu goodbydpi klasöründeki şeyi her pc başlattığınızda yönetici olarak çalıştırın ve entera basın eğer yine olmazsa dns ayarlarını 1.1.1.1 1.0.0.1 yapın service_install_dnsredir_turkey.cmdmesela uygulamaya warpla girip goodbye dpi açarsam warp kapatıp mesajlar gitmiyor hiç açmadan goodbyedpi ile gişrmeye çalışırsam update fail yiyorum napcam dpi önersenize veya fixi varmı
olmuyoböyle durumlarda şu goodbydpi klasöründeki şeyi her pc başlattığınızda yönetici olarak çalıştırın ve entera basın eğer yine olmazsa dns ayarlarını 1.1.1.1 1.0.0.1 yapın service_install_dnsredir_turkey.cmd