Good İmgui

tuccar

Gold Üye
forumlarda göremedim pub imgui olması lazım c# bilmediğim için kullanmadım bilen birisi kullanıp geliştirirse adam olur bundan iyi kullanımlar

pass: 1 veya 123 olması lazım
görsel:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
forumlarda göremedim pub imgui olması lazım c# bilmediğim için kullanmadım bilen birisi kullanıp geliştirirse adam olur bundan iyi kullanımlar

pass: 1 veya 123 olması lazım
görsel:

iyimiş aslında gui ama site tam yüklenemedi h3le gui simi yoksa spoofer filanmı için yapılmış

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yanlış hatırlamıyosam minecraft macrosu falan onun için tasarlanmıştı
ya hile içinse aslında güzel olur ama küçük biraz onu büyütmek lazım her hilede kullanılır

1yh8vwg.png

teşekkürler arkadaşın atdıgı site bende yüklenmiyordu external hilelerde aim ve esp ve ayarlar guisi kullanılır aslında yazılar düzeltülmeli tek cs 2 de filanda güzel görünür

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt