Gmail Çalma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apolakus

Yeni Üye
Gmailimi yaklaşık 2-3 yıl önce çalmışlardı. Sorun olmaz diyip bir şey yapmadım. Sonradan instagramım kapandı ve gmailime ihtiyaç duyuyorum. Gmail çalabilen varmı kötü amaçlı olmadığını yazdım.

kurtarma mailin yada bilgin varsa mail ile ticket açıp alabilrisin(eğer mail kullanılmıyorsa çünkü çok geç kalmışsın)

doğum tarihini son kullandığı veya daha once kullandığı şifreyi biliyorsan bide isim soyisim işin kolay ama bilmiyorsan uğraştırıcı bir durum

Gmailimi yaklaşık 2-3 yıl önce çalmışlardı. Sorun olmaz diyip bir şey yapmadım. Sonradan instagramım kapandı ve gmailime ihtiyaç duyuyorum. Gmail çalabilen varmı kötü amaçlı olmadığını yazdım.
telefon numaran varsa gmailinde geri alabilirsin

Alabilecegini sanmıyorum çünkü aynısı başıma geldi adam telefon numarasını kurtarma mail kaldırdı alamadım ben

Zor Alırsın ama Güvelik Yerinde belki Telin ya da Mailin Vardır. Şifremi unuttum yerini Kontrol et Ordan Alırsın Tabi Telin ya da mailin duruyorsa

çalınmış bi g maili geri nasıl alabiliriz bilgisi olan var mı

Kanka alman çok kurtarma telefon nosunu ve kurtma e postasını bilmiyorsan alabileceği düşünmüyorum geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt