Gloomy.cc | Valorant ESP Hack and Aimbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ban yedik 10 maçta ama olsun nice hile

ben hileden 3 ay hwid yedim bu hileyi kullanıp ban yesem yine 3 aymı yiyeceğim yoksa sınırsızmı? birde benim 4000tllik valo hesabım var bu hileyi kullanıp ban yersem main hesabımda ban yermi?
dostum bu hileyi kullanıp ban yersen yüksek ihtimalle hwıd ban yiyiceksin elinde spoofer yoksa kullanmanı önermem çünkü hwıd ban süresi 190 gün olmuş bende forumda gördüm

Bunun güncel sürümü yakında gelicek arkadaşlar güncel derken 1809 üzerinde uğraşılıyor bilginize

main hesabımı arkadaşıma verip kendim başka hesapta hile açtım full legit adamların yerini söyledim yeri geldi ben açtım op ile oynadım bir de parisde filan oynayın rank kasıcaklar gecede abartılı şekilde oynadım ve ban yemedim istenilen windows sürümüne getirin hwid ban yemiyorsunuz merak etmeyin

main hesabımı arkadaşıma verip kendim başka hesapta hile açtım full legit adamların yerini söyledim yeri geldi ben açtım op ile oynadım bir de parisde filan oynayın rank kasıcaklar gecede abartılı şekilde oynadım ve ban yemedim istenilen windows sürümüne getirin hwid ban yemiyorsunuz merak etmeyin
Legit ayarları söylermisin max 4 den sonra ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt