Gizli işleriniz için chromda acil çıkış eklentisi

Herhangi bir gereği yok dostum! yeni bir fikrin var ise onu da değerlendirmeye alabilirim. Tamamen can sıkıntısı projesi!
Helal olsun dostum! Şuan çok eğleniyorum! Zaten var olan bir özelliği tekrar yaptığın için teşekkürler... Eğlenmeme bakıyorum!!

Cansınız arkadaşlar, kasmayın çok cidden tamamen eğlenmek amacım ciddiye almayın. Kullanmak isteyenler için de eklenti gerçekten çalışıyor. Cansınız hepinizi seviyorum <3

Herhangi bir gereği yok dostum! yeni bir fikrin var ise onu da değerlendirmeye alabilirim. Tamamen can sıkıntısı projesi!

Tabii ki de! bunu ben de isterim. Önerilerine açığım.

. , ve !
Eğer bu işlere meraklıysan, "eklentiler" dışında eğlenceli ve kullanışlı programlar yapmanı öneririm. Google eklentileri, birkaçı dışında şahsen çok gereksiz bir şey. ve eğer yapay zeka ile yaptıysan, bence öyle gözüküyor. Biraz azalt ve C++ ile C# dillerine yönelmeni tavsiye ederim.

Eğer bu işlere meraklıysan, "eklentiler" dışında eğlenceli ve kullanışlı programlar yapmanı öneririm. Google eklentileri, birkaçı dışında şahsen çok gereksiz bir şey. ve eğer yapay zeka ile yaptıysan, bence öyle gözüküyor. Biraz azalt ve C++ ile C# dillerine yönelmeni tavsiye ederim.
Önerilerin için müteşekkirim dostum! İnanilmazsın. Direkt proje olarak bir önerin var ise dinlemeye açığım.

Önerilerin için müteşekkirim dostum! İnanilmazsın. Direkt proje olarak bir önerin var ise dinlemeye açığım.
Pek bir önerim yok ama eğlence için C# öğrenip oyun sektörüne atılmanı tavsiye ederim. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama genç bir kardeşimize benziyorsun. Şimdiden C# öğrenmenin ve oyun motorlarının arayüzünü kavramanın senin için iyi bir ilerleme olacağını düşünüyorum. Bol şans.

Yapay zeka ile yapılmış kokusu aldım ve şahsen gereksiz bir şey... Sadece bir görüş. Yine de eline sağlık.
Bence gerekli bisey ve her eve lazim bisey ozellikle biz gibi abaza erkeklere sart bir eklenti. ellerine saglik fatihsko basarilarinin devamini dilerim ..!!!

Pek bir önerim yok ama eğlence için C# öğrenip oyun sektörüne atılmanı tavsiye ederim. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama genç bir kardeşimize benziyorsun. Şimdiden C# öğrenmenin ve oyun motorlarının arayüzünü kavramanın senin için iyi bir ilerleme olacağını düşünüyorum. Bol şans.
Ana sektörüm Web üzerine. Freelancer olarak Full Stack Developerlik yapıyorum. Canım sıkıldığında ise ufak ufak bilmediğim şeylere yöneliyorum. Kendimi onlarda da geliştiriyorum. 17 yaşımdayım bazı arkadaşlara göre elbette küçük kaçabilir. İyi forumlar!

Bence gerekli bisey ve her eve lazim bisey ozellikle biz gibi abaza erkeklere sart bir eklenti. ellerine saglik fatihsko basarilarinin devamini dilerim ..!!!
Ah sonunda beni anlayan birisi! Projelerimizin devamı olacaktır arkadaşlar heyecanlanmayın!!!

Abazalıktan Ctrl+Shift+N bile yapamıyorken Alt+Shift+X yapmayı nasıl düşünüyorsun? Zaten şahsi fikrimi belirttim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt