Gizli işleriniz için chromda acil çıkış eklentisi

fatihsko

Silver Üye
Kullanım amacı
Gizli bir iş peşinde misiniz?? Aileniz tarayıcı geçmişini kontrol etmesini mi biliyor!! Acil çıkış v1.0 yanınızda. Alt+Shift+X Kombinasyonunu kullandığınızda bulunduğunuz sekmeyi kapatıyor ve kapatmakla kalmayıp tarayıcı geçmişinizden de siliyor! (en masum kullanım amacı bu geri kalanı size ve sizin hayal gucunuze kalmış)

Can sıkıntısından yazdığım bir eklenti ve daha önceden böyle bir şeye rastlamadım belki de vardır bilmiyorum. Bence kullanılabilecek bir eklenti, gizli sekme derdine son!

Aktif et/Pasifleştir butonu mevcut fakat açıkcası hatalı ve kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Eklenti surekli açık dursun bir zararı olmaz, hiçbir kombinasyonla çelişmiyor.

Download Link :

How To Use :

Elinize kuvvet arkadaşlar! Beğendiyseniz eğer beğenmeyi unutmayın %100 bana ait!

Arkadaşlar direkt mağaza linki paylaşmayı tabii ki bende isterim fakat masturbasyon keyfinizi kaçırmamanız için 5 dolar mağazaya ödemek istemedim Teşekkürler!

şşş, gizli sekme derdine son zaten. One öyle her şeyde gizli sekme kullan bunu keyfine bak. ASIL GİTSİN!

Arkadaslar fikir ve önerilerinize açığım şaka maka bi yana. Canım fazlasıyla sıkılyor ve bir çok şeyi yapabilirim diye dusunuyorum. Bu eklentiye guncelleme olabilir yeni şeyler olabilir.

Son düzenleme:
Yapay zeka ile yapılmış kokusu aldım ve şahsen gereksiz bir şey... Sadece bir görüş. Yine de eline sağlık.

gizli sekme var zaten ne gerek vardı

Zaten gereksiz dostum! Gerekli kesinlikle değil. Tamamen can sıkıtısından ibaret... Eğlenmenize bakın!!
Önerim, can sıkıntısından yapıyorsan ve bize "eğlenmenize bakın" gibi cümleler kuruyorsan, eğlenceli bir şeyler yapman yönünde olacaktır. İyi çalışmalar.

gizli sekme var zaten ne gerek vardı
Herhangi bir gereği yok dostum! yeni bir fikrin var ise onu da değerlendirmeye alabilirim. Tamamen can sıkıntısı projesi!

Önerim, can sıkıntısından yapıyorsan ve bize "eğlenmenize bakın" gibi cümleler kuruyorsan, eğlenceli bir şeyler yapman yönünde olacaktır. İyi çalışmalar.
Tabii ki de! bunu ben de isterim. Önerilerine açığım.

KAFAYI YİCEM BU NOKTALAMA İSARETLERİ NE AMK
. , ve !

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt