Anidewin dene olmazsa gupro kullan 1909da (gigabyte en kolay ban kaldırılandır dediklerimi yap)başlıktada gördügünüz gibi spoofer arıyorum
çok şey arıyorsunbaşlıktada gördügünüz gibi spoofer arıyorum
detaylı yazdım kısaca free formatsız arıyorum gigabytede bulmak kolaymış diye duydumçok şey arıyorsun
değildetaylı yazdım kısaca free formatsız arıyorum gigabytede bulmak kolaymış diye duydum
Gigabyte anakart'ta ban kaldırmak kolay, kolay olmasına ama. Sen hem free hem formatsız bir spoofer istiyorsun, bu 2 kelime yanyana uyuşmuyor maalesef.detaylı yazdım kısaca free formatsız arıyorum gigabytede bulmak kolaymış diye duydum
-Revo uninstaller ile ,valorant ve vanguard kaldırbaşlıktada gördügünüz gibi spoofer arıyorum
Mr clean#9642Discord bırak
knk buldum bile d 2sn de oldu yinede hepinize teşşekürlerGigabyte anakart'ta ban kaldırmak kolay, kolay olmasına ama. Sen hem free hem formatsız bir spoofer istiyorsun, bu 2 kelime yanyana uyuşmuyor maalesef.
Nerden buldun banada atsanaMr clean#9642
knk buldum bile d 2sn de oldu yinede hepinize teşşekürler
arkadaşlar bounty nin spooferi çıkmış yeni free onu denedim oldu hiç bir ayar yapmıyonuz kendisi hallediyo bounty yi bilen bilir ordan yapabilirisiniz