Çalışıyor GhostyServices Cleaner Crâcked by Kayra1337

image.png

Status: Working (25.11.2024)
Ghosty Cleaner - Free Valorant Log Cleaner
Crâcked By Kayra1337
Supported OS: Windows 10 & 11
Supported CPU: Intel & AMD

- Satış Konusu -
Yok, discord üzerinden satış yapıyorlar:

- Gereksinimler -
(Windows Defender'ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalı/kaldırmalısınız)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
(Bu olmazsa uygulamayı kullanamazsınız)

- Nasıl Kullanılır -

Videodaki her şeyi eksiksiz yaptığınız sürece sorun çıkmayacaktır.

- İndir / VirusTotal -

şifre: cheatglobal

HVCI enabled hatası alıyorum nasıl çözebilirim dün girebiliyordum.

Cleaner Bende De İşe Yaramıyor Temizlerken Sürekli Hata Veriyor erişim İzni yok Yada Dosya bulunamadı dyor loaderde

image.png

Status: Working (25.11.2024)
Ghosty Cleaner - Free Valorant Log Cleaner
Crâcked By Kayra1337
Supported OS: Windows 10 & 11
Supported CPU: Intel & AMD

- Satış Konusu -
Yok, discord üzerinden satış yapıyorlar:

- Gereksinimler -
(Windows Defender'ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalı/kaldırmalısınız)
(Bu olmazsa uygulamayı kullanamazsınız)

- Nasıl Kullanılır -

Videodaki her şeyi eksiksiz yaptığınız sürece sorun çıkmayacaktır.

- İndir / VirusTotal -

şifre: cheatglobal

Hocam cleanerde sürekli olarak ya dosya bulunamadı ya da erişim engellendi gibi hatalar alıyorum.

Protect ile alakası yok. Unk & Ghosty çok çöp bir koruma kullanıyor. Paylaşılmalarını önleyen tek şey sertifikaları. Sertifika olmasa hergün Crâck yer zaten. Unk nasıl koruyacağını bilmiyor.
+

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam cleanerde sürekli olarak ya dosya bulunamadı ya da erişim engellendi gibi hatalar alıyorum.
Dosya bulunamadi diyorsa zaten silinmiştir erişim engellendiyi önlemek için de exeye sağ tıkla özellikler de sonra yukardan uyumluluga gelip
image.png
bunu ac tekrar yap

1. The cleaner is not a protected thing, it uses a free auth and second you can not call it a Crâck as it is a free thing deleting traces, and second do not worry about the cheat and woofer.. your still to young about cracking it
tamam çeviri kardeş

1. The cleaner is not a protected thing, it uses a free auth and second you can not call it a Crâck as it is a free thing deleting traces, and second do not worry about the cheat and woofer.. your still to young about cracking it
You are right nigga

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt