Çalışıyor GhostyServices Cleaner Crâcked by Kayra1337

Panel için 200$ veren varmı cidden bu çocuğa??
Ghosty'den bahsediyorsan bütün türkiye SFAjhgASDJHGASFHJGDSA (Ben hariç, bu enayiye asla paramı yedirmem. Zamanında sadece panel vermeyi teklif etti distributorlük teklif etti sonra ben dilenmişim gibi göstermeye çalıştı.)

Ghosty'den bahsediyorsan bütün türkiye SFAjhgASDJHGASFHJGDSA
Ahahah yazık :( resellerin reselleri

Bu aptal adam sunucusunda kötü vouch atanları yasaklıyor yorumları kaldıramayan biri iyi yorumdan daha çok kötü yorum atıp yasaklananlar var ghosty midir nedir kullanmayın ortada kalırsınız

Ghosty'den bahsediyorsan bütün türkiye SFAjhgASDJHGASFHJGDSA (Ben hariç, bu enayiye asla paramı yedirmem. Zamanında sadece panel vermeyi teklif etti distributorlük teklif etti sonra ben dilenmişim gibi göstermeye çalıştı.)
Bu çocuğun ürün hakkında hiçbir bilgisi yok kanka

He said he cant lol,dont cry

Hhaha,little turk get a key and sell it I feel sorry for y'all and about blackplague I feel sorry for you bro,but the error was fixed, do not cry now at all.. As again, you cant be a distributor on turkey... so do not ask me again
FDC4A818-DF66-41DF-8662-C3990013A312.png

He said he cant lol,dont cry

Hhaha,little turk get a key and sell it I feel sorry for y'all and about blackplague I feel sorry for you bro,but the error was fixed, do not cry now at all.. As again, you cant be a distributor on turkey... so do not ask me again
ne anlatiyon ya

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt