Ghosty Loader CrâckMe

kaç kere kullandın? çöp driver
olm ne diyon :D eminim senden fazla kullanmışımdır ve kullandırtmışımdır. ben sana loader korumasından bahsediyorum sen bana çöp driver diyorsun :D Zaten dlli patchlerseniz signature yanıyor yani elinde kalan hiçbir şey kırılmış olması hiçbir şeyi değiştirmeyecek loaderın. Ayrıca şu an hilesi de bypassı da gayet ud daha yeni güncellemeden çıktı. İsmin gibi harbi kürtsün ya uza şuradan

olm ne diyon :D eminim senden fazla kullanmışımdır ve kullandırtmışımdır. ben sana loader korumasından bahsediyorum sen bana çöp driver diyorsun :D Zaten dlli patchlerseniz signature yanıyor yani elinde kalan hiçbir şey kırılmış olması hiçbir şeyi değiştirmeyecek loaderın. Ayrıca şu an hilesi de bypassı da gayet ud daha yeni güncellemeden çıktı. İsmin gibi harbi kürtsün ya uza şuradan
bizzat kullandım ve 1 gün sonra ban yedim. dt driver. şuan ud olması hiçbir işe yaramıyor. 2000 kişiye sattığı için tekrar dt olacak ve herkes ban yiyecek. hadi işine

bizzat kullandım ve 1 gün sonra ban yedim. dt driver. şuan ud olması hiçbir işe yaramıyor. 2000 kişiye sattığı için tekrar dt olacak ve herkes ban yiyecek. hadi işine
bak hala dt diyor çocuğum. olm ben sana ilk başta loaderının korumasından bahsettim sen bana gelmiş hiçbir bok bilmediğin için dt diyorsun. :D Zaten dt olmayacağını asla iddia etmedim şuanda piyasada en iyi olarak bilinen external internal hileler bile elbet dt olacak riot bu milyarlık şirket :D

Ayrıca dt olmasının sebebini sadece drivera bağlayan cahilin birisin. DT olmasına o kadar fazla sebep oluyor ki bir hilenin. Gerçekten bak işine ya

ifmshsg.png

Bu hayattaki tek vakfı klavyeden millete sallamak olan bir adamın, dünyaya spoofer dağıtıp uzun sürelerce ud tutmayı başaran bir adama sallaması, ne kadar komik. :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt