- İletişim
ben gittim sizin support bana idiot dedi
Hangisi? öyle birşey yaşanmamıştır
ben gittim sizin support bana idiot dedi
Geçmişte unk ürünleri aşırı güvenliydi. Fakat günümüz de ghosty olarak ürünleri half-detected. Internal ürününde bulunan detectionları fixleyemedikleri için çareyi vanguard bypass eklemekte buldular. Yani bu demek oluyor ki ilerleyen zamanlarda vanguard bypass detection her geçirdiğinde tekrardan herkes yasaklanacak. Bu yüzden önermiyorum.hiç anlamıyorum amacım main kasmak immortal olsam yeter alınır mı
daha önce kullananlarda banlanır mı yoksa aktif kullananlar mı banlanırGeçmişte unk ürünleri aşırı güvenliydi. Fakat günümüz de ghosty olarak ürünleri half-detected. Internal ürününde bulunan detectionları fixleyemedikleri için çareyi vanguard bypass eklemekte buldular. Yani bu demek oluyor ki ilerleyen zamanlarda vanguard bypass detection her geçirdiğinde tekrardan herkes yasaklanacak. Bu yüzden önermiyorum.
hyaır alınmaz sürekli dt düsüyorhiç anlamıyorum amacım main kasmak immortal olsam yeter alınır mı
Katılıyorum.hyaır alınmaz sürekli dt düsüyor
UPDATE geldi şuan cok iyihiç anlamıyorum amacım main kasmak immortal olsam yeter alınır mı
alınmazhiç anlamıyorum amacım main kasmak immortal olsam yeter alınır mı