VantageServices
Silver Üye
ban yiyince aglayan tiplerden iste3 gün gidiyorsa dt değildir kardeşim oynayısa baglı yiosundur
ban yiyince aglayan tiplerden iste3 gün gidiyorsa dt değildir kardeşim oynayısa baglı yiosundur
full skid hileden ne beklersin bi menü "çalıntı değil" menüde çalıntıymış xd:: ghosty yalan dolan işler aboneyle sizi kandıran tek servisGhosty ban wave mi geldi
ghosty baskasına yaptırıyor amk ne skidinden bahsediyon senfull skid hileden ne beklersin bi menü "çalıntı değil" menüde çalıntıymış xd:: ghosty yalan dolan işler aboneyle sizi kandıran tek servis
baskası kendi hilesine yapyıor kendi hilesini skidliyor işte off bi sen biliyon ya bu işlerighosty baskasına yaptırıyor amk ne skidinden bahsediyon sen
bu konuyu senin açman biraz garip olmuş herşeyi bilen adam konu açmış vay beGhosty ban wave mi geldi
ayn knk ayn visual studio bile yok adamın pcsinde konusuyon burda senbaskası kendi hilesine yapyıor kendi hilesini skidliyor işte off bi sen biliyon ya bu işleri
Ahaha aldığın keyleri satamadın mı yoksa ((ban yiyince aglayan tiplerden iste
yanlis bilgi. benim arkadaslarim haylen oynuyorlar yuce 3 suandaGhosty ztn dt Max 3 gün gidiyor
xd cok guldum2 maça ban atıyor kuzenime kurdum adamin bani yok birşeyi yok 16- 20 kill aldı sadece skeleton açtı , ban yedi dandirik alma
olum hala ghosty alıyor musun cidden göz göre göreDostlar sizce ghosty full kullanmalı mıyım?(Elimde ghosty life time epooferde var ama ise yaramıyor)