aliaslanpro Silver Üye Katılım 18 Ağu 2021 Mesajlar 52 Beğeniler 1 Yaş 25 19 Ağu 2021 #1 defender kapatmama rağmen antivürüs programını kapat tekrar deneyiniz diyor kapatmama rağmen aynı hatayı alıyorum *
defender kapatmama rağmen antivürüs programını kapat tekrar deneyiniz diyor kapatmama rağmen aynı hatayı alıyorum *
Specolato Silver Üye Katılım 19 Ağu 2021 Mesajlar 95 Beğeniler 8 Yaş 27 19 Ağu 2021 #2 aliaslanpro' Alıntı: defender kapatmama rağmen antivürüs programını kapat tekrar deneyiniz diyor kapatmama rağmen aynı hatayı alıyorum * Genişletmek için tıkla ... Kapattıkdan sonra pcyi kapat aç Oyla 0 Downvote
aliaslanpro' Alıntı: defender kapatmama rağmen antivürüs programını kapat tekrar deneyiniz diyor kapatmama rağmen aynı hatayı alıyorum * Genişletmek için tıkla ... Kapattıkdan sonra pcyi kapat aç
kralstar Bronz Üye Katılım 19 Ağu 2021 Mesajlar 49 Beğeniler 1 19 Ağu 2021 #3 aliaslanpro' Alıntı: defender kapatmama rağmen antivürüs programını kapat tekrar deneyiniz diyor kapatmama rağmen aynı hatayı alıyorum * Genişletmek için tıkla ... Windows Guvenlik Duvarını Kapat Dene olmasa windows defender blocker diye uygulama var onu indir Oyla 0 Downvote
aliaslanpro' Alıntı: defender kapatmama rağmen antivürüs programını kapat tekrar deneyiniz diyor kapatmama rağmen aynı hatayı alıyorum * Genişletmek için tıkla ... Windows Guvenlik Duvarını Kapat Dene olmasa windows defender blocker diye uygulama var onu indir
aliaslanpro Silver Üye Katılım 18 Ağu 2021 Mesajlar 52 Beğeniler 1 Yaş 25 19 Ağu 2021 #4 feeling' Alıntı: Kapattıkdan sonra pcyi kapat aç Genişletmek için tıkla ... denicem kralstar' Alıntı: Windows Guvenlik Duvarını Kapat Dene olmasa windows defender blocker diye uygulama var onu indir Genişletmek için tıkla ... bunuda yaptım aynı hata Oyla 0 Downvote
feeling' Alıntı: Kapattıkdan sonra pcyi kapat aç Genişletmek için tıkla ... denicem kralstar' Alıntı: Windows Guvenlik Duvarını Kapat Dene olmasa windows defender blocker diye uygulama var onu indir Genişletmek için tıkla ... bunuda yaptım aynı hata
A arda31hileci Yeni Üye Katılım 19 Ağu 2021 Mesajlar 18 Beğeniler 0 19 Ağu 2021 #5 aliaslanpro' Alıntı: defender kapatmama rağmen antivürüs programını kapat tekrar deneyiniz diyor kapatmama rağmen aynı hatayı alıyorum * Genişletmek için tıkla ... hımmm güvenlik duvrını kapa Oyla 0 Downvote
aliaslanpro' Alıntı: defender kapatmama rağmen antivürüs programını kapat tekrar deneyiniz diyor kapatmama rağmen aynı hatayı alıyorum * Genişletmek için tıkla ... hımmm güvenlik duvrını kapa
aliaslanpro Silver Üye Katılım 18 Ağu 2021 Mesajlar 52 Beğeniler 1 Yaş 25 19 Ağu 2021 #6 arda31hileci' Alıntı: hımmm güvenlik duvrını kapa Genişletmek için tıkla ... olmuyo be sıktı ama 2 kez aç kapa yaptım pc Oyla 0 Downvote
arda31hileci' Alıntı: hımmm güvenlik duvrını kapa Genişletmek için tıkla ... olmuyo be sıktı ama 2 kez aç kapa yaptım pc