alıyorumup +
satın alma gibi veya soru sorma gibi birşeyolursa formdan yazın sonra discorduma istek atın
dc den istek at veya dc sal istek atayım itemsatış ilanı açayımalıyorum
tamam dostum burada yorum kasma lütfen ben burada ticaret yapmaya çalışıyorum gelmişsin kötülüyorsun url hergün 15 20 kişi çekiyor eline hiç böyle url geçmediği için bilmiyorsundr tabiCidden aga bencede gereksiz ya url ye değmez direk boost bastırırm 5-6 ay
Dostum yorum kasmaktan öte fikrimizi bildiriyoruz gerginlik yaşamayalım lütfen iyi satışlartamam dostum burada yorum kasma lütfen ben burada ticaret yapmaya çalışıyorum gelmişsin kötülüyorsun url hergün 15 20 kişi çekiyor eline hiç böyle url geçmediği için bilmiyorsundr tabi
üstteki yorumlardan görüpde gelipde burada yorum kasmanın manası yok sadece iyi satışlar desen anlardım iyi günler.Dostum yorum kasmaktan öte fikrimizi bildiriyoruz gerginlik yaşamayalım lütfen iyi satışlar
dostum url 10 15 çekiyor günlük 0 reklamAyrıca Pyle söyle menim nedenide discord kapalı ya hani Türkiyede o yüzden kullanıcı sayında azalmalar yaşandı bayaa urllerdede açılmama gibi sorun ola biliyor