.gg/cheatglobal urlsi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gercekten kendini urlhirsizi falan saniyo

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

yorum kasmayın kanzi yaaaa

reklam ile güzel bir kullanımı görürsünüz zaten sunucu şuanda mühürlü hiçbirşey yok

theronitz kendini ne sanıyorsun profile kadın felanda koymuşsun tamam zevkin olabilir profilini boşverelimde kendini ne sanıyorsun??

mühürlü olmasına rağmen ortalama bi kullanımı var??
Hocam yanlış anlamayın ben sizi kötülemek için konularınıza yorum atmıyorum, aksine ben satıcıları destekleyen biriyim ancak insanlara gelipte sunduğunuz fiyatlara bir bakın. Önemi olmayan URL ler bunlar. Gelipte discordta tanınmış birinin, sadece örnek vereyim " .gg/fivemcheat " satılık yazsanız veya düşmanınızın URL sini satsanız anlarım. Boş bir url.

reklam ile güzel bir kullanımı görürsünüz zaten sunucu şuanda mühürlü hiçbirşey yok
sence discorda gidip cheatglobal mi yazacaklar yoksa zaten forumda olan discord linkine mi tıklayacaklar senin kadar bos url alan birisi gormedim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt