- İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gercekten kendini urlhirsizi falan saniyo
Hocam yanlış anlamayın ben sizi kötülemek için konularınıza yorum atmıyorum, aksine ben satıcıları destekleyen biriyim ancak insanlara gelipte sunduğunuz fiyatlara bir bakın. Önemi olmayan URL ler bunlar. Gelipte discordta tanınmış birinin, sadece örnek vereyim " .gg/fivemcheat " satılık yazsanız veya düşmanınızın URL sini satsanız anlarım. Boş bir url.mühürlü olmasına rağmen ortalama bi kullanımı var??
sence discorda gidip cheatglobal mi yazacaklar yoksa zaten forumda olan discord linkine mi tıklayacaklar senin kadar bos url alan birisi gormedimreklam ile güzel bir kullanımı görürsünüz zaten sunucu şuanda mühürlü hiçbirşey yok
yapmazlar heralde isim olarak güzel bir url bencesence discorda gidip cheatglobal mi yazacaklar yoksa zaten forumda olan discord linkine mi tıklayacaklar senin kadar bos url alan birisi gormedim
bro still thinks they gonna buyyapmazlar heralde isim olarak güzel bir url bence
sana ilgi yok takıl kafana görebro still thinks they gonna buy