[GF-TR] Metin2 GLBot++ | Red Ban Bypass | Farm & Levelbot | Fast Speed | 7x Damage

Range değerini girdiğimizde vurabildiğimiz en uzak alanı belirten renkli bir çember çizgisi ekleyebilir misiniz hileye? Daha önce kullandığım hilede vardı. Bir de movespeed sorunu çözüldü mü ?
MoveSpeed sorunu çözüldü, çember olayını düşünebiliriz.

Indirme Hatasi aliyorum, direkt ekranda [tr]indirme hatasi yaziyor

Hile çok çok güzel umarım o değerli elleriniz deneme süresini uzatır fakat bir arkadaş daha sormuş ama pick up olayını yapamadım id girdikten sonra hangi seçenekleri açmak durumunda olacağız acaba ?

Hile çok çok güzel umarım o değerli elleriniz deneme süresini uzatır fakat bir arkadaş daha sormuş ama pick up olayını yapamadım id girdikten sonra hangi seçenekleri açmak durumunda olacağız acaba ?
buradan toplaması istediğin itemin ismini yaz ve id'ini al sonra filtere id; yaz
örnek;
yang topliyacaksın, yang iteminin ID'ı 1, böyle yazman gerek.
1;

Active filter pickup ve Range Pickupu açarsan ID'ı 1 e sahip eşyaları toplar, bir kaç gün içerisinde daha kullanışlı hale gelecek.

buradan toplaması istediğin itemin ismini yaz ve id'ini al sonra filtere id; yaz
örnek;
yang topliyacaksın, yang iteminin ID'ı 1, böyle yazman gerek.
1;

Active filter pickup ve Range Pickupu açarsan ID'ı 1 e sahip eşyaları toplar, bir kaç gün içerisinde daha kullanışlı hale gelecek.
Tamamdır çok teşekkür ederim yaptım ve oldu tebrikler başarılarınızın devamını dilerim...

m24'de var bende ikisini aynı anda çalıştırmam gerekiyor da m24 açınca hile ekranı gelmiyor bu hilenin ne yapmam gerek acaba ?

hocam şeytan kulesine girince oyun karakter ekranına girip resliyor binevi sebep ne çok saçma geldi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt