Getto'dan Sonra Forumun En İyi 2 .ci Dolandırıcısına Hitaben . . .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spfi9661
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spfi9661

Platinum Üye
BU BİR ŞİKAYET KONUSU DEĞİL FORUMDAKİ BAZI KİŞİLERİ UYANDIRMA KONUSUDUR

Dolandırıcının Forumdaki İsmi : @Auth2GO

Dolandırıcının Sitesi :

Dolandırıcının Discord Adresi : blackcaner

Dolandırıcının Telegram Adresi : @kaihzuo

Sözde Kendi Yazdığı ve sıfırdan yarattığı site ile layer7 ddos attack satışlarına başlayan bir veledden bahsediyoruz

Kullandığı s1tenin githubu :

150 DOLARA SATTIĞI s1tenin GİTHUBU DİCEKTİM XD
sdssss.png

Sitesinde Kullandığı Api Anahtarı Githubu :

Kudurmak Serbest Bu Konuda Hadi Kudurunda Azcık Keyifleniyim

BEN UYARDIKCA MİLLET KAZIK YEMEYE DEVAM EDİYOR SİZ EŞEK OLURSANIZ BOYNUNUZA İPİ VURAN ÇOK OLUR
VE BU ADAMLAR BANA GELİP HAZIR SİTE TEMASI KURDUĞUM İÇİN LAF EDİYOR BİZ SIFIRDAN YAZDIK DİYE ŞUANA KADAR TÜRKİYE DE SIFIRDAN STRESSER YAZAN TEK KİŞİYE DENK GELMEDİM

DOLANDICILARA DİKKAT EDİN PARANIZI KAPTIRMAYIN . . .

ifsia.png

EVET SENDEDE AKIL YOK OZAMAN HAZIR SCRİPT KULLANIYORSUN BİZ HERKESİN İNDİRİMDE OLDUGU GÜNLERİ İYİ BİLİRİZ

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu yüzden pentasharp

Dolandırıldıysanız Şikayet Konusu Açabilirsiniz.

BU BİR ŞİKAYET KONUSU DEĞİL FORUMDAKİ BAZI KİŞİLERİ UYANDIRMA KONUSUDUR

Dolandırıcının Forumdaki İsmi : @Auth2GO

Dolandırıcının Sitesi :

Dolandırıcının Discord Adresi : blackcaner

Dolandırıcının Telegram Adresi : @kaihzuo

Sözde Kendi Yazdığı ve sıfırdan yarattığı site ile layer7 ddos attack satışlarına başlayan bir veledden bahsediyoruz

Kullandığı s1tenin githubu :

Sitesinde Kullandığı Api Anahtarı Githubu :

Kudurmak Serbest Bu Konuda Hadi Kudurunda Azcık Keyifleniyim

BEN UYARDIKCA MİLLET KAZIK YEMEYE DEVAM EDİYOR SİZ EŞEK OLURSANIZ BOYNUNUZA İPİ VURAN ÇOK OLUR
VE BU ADAMLAR BANA GELİP HAZIR SİTE TEMASI KURDUĞUM İÇİN LAF EDİYOR BİZ SIFIRDAN YAZDIK DİYE ŞUANA KADAR TÜRKİYE DE SIFIRDAN STRESSER YAZAN TEK KİŞİYE DENK GELMEDİM

DOLANDICILARA DİKKAT EDİN PARANIZI KAPTIRMAYIN . . .

ifsia.png

EVET SENDEDE AKIL YOK OZAMAN HAZIR SCRİPT KULLANIYORSUN BİZ HERKESİN İNDİRİMDE OLDUGU GÜNLERİ İYİ BİLİRİZ
Tema hazır ssh bağlantısı da doğrudur, bunlar kullanılan moduller fakat asıl mesele çıkılan saldırıdır gücümü sende biliyorsun farkındasın :) temamın hazır oldugunu başta zaten söyledim bir problem yok müşterilerim gayet memnun hiç bir şikayet almıyoruz asıl önemli olan görünüş değil icraat kardeşim. Bizde layer7 bazında güzel icraatlarimizi yerine getiriyoruz :) Problem yaşayan bir müşteri bile yok boş konuşmaya da gerek yok hayirli günler sana
Dolandırıldıysanız Şikayet Konusu Açabilirsiniz.
Sorun yaşayan hiç bir müşteri yok :D hepsi +ref hepsi memnun bu sallıyor bir şeyler hadi bakalım

sıfır teknik bilgi ile dolaşan türemenin kuramadığı scripte açdığı konu neticesinde kurulum için vermeyi planladıı ücreti sordukdan sonra kendi kendine tribe girdi dikkate almayınız.

Tema hazır ssh bağlantısı da doğrudur, bunlar kullanılan moduller fakat asıl mesele çıkılan saldırıdır gücümü sende biliyorsun farkındasın :) temamın hazır oldugunu başta zaten söyledim bir problem yok müşterilerim gayet memnun hiç bir şikayet almıyoruz asıl önemli olan görünüş değil icraat kardeşim. Bizde layer7 bazında güzel icraatlarimizi yerine getiriyoruz :) Problem yaşayan bir müşteri bile yok boş konuşmaya da gerek yok hayirli günler sana

Sorun yaşayan hiç bir müşteri yok :D hepsi +ref hepsi memnun bu sallıyor bir şeyler hadi bakalım
hani siteyi 150-200 dolardan aşagı alamıyordun :D bak ben sana bedava verdim aslan

20 dolara aldıgın apiyi siteye ekliyorsun siteden aynı anda 1 kişi saldırı cıkabiliyor sen kendini akıllımı sanıyon aptal veled 20 dolara aldıgın 1 kişinin kullanıma özel apiyi sitede 60 kişiye sattın

Son düzenleme:
0 teknik bilgi ile dolaşan türemenin kuramadığı dandik scripte açdığı konu neticesinde kurulum için vermeyi planladıı ücreti sordukdan sonra kendi kendine tribe girdi dikkate almayınız.
eknik bilgi ile dolaşan türemenin kuramadığı da

hani siteyi 150-200 dolardan aşagı alamıyordun :D bak ben sana bedava verdim aslan

20 dolara aldıgın apiyi siteye ekliyorsun siteden aynı anda 1 kişi saldırı cıkabiliyor sen kendini akıllımı sanıyon aptal veled 20 dolara aldıgın 1 kişinin kullanıma özel apiyi sitede 60 kişiye sattın
1 kişi mi aynen :d, ve orada bahsettiğim kullanacağın api.

ee adam bukadar freeyi aldıkdan sonra sana 2500 tl vereceğine o dolandırdıgın kişi direk 100 dolara botnet api alır baglar kullanır neden dolandırdın insanları

ee adam bukadar freeyi aldıkdan sonra sana 2500 tl vereceğine o dolandırdıgın kişi direk 100 dolara botnet api alır baglar kullanır neden dolandırdın insanları
Kimseyi dolandırdıgım yok :D elimdeki gücü aynı şekil sunan var ise buyrun kullanın :) tüm müşteriler memnun itibar etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt