İtemsatışta iş yapmak para kazanmak istiyosan bi yandan ucuz hesap kovala biraz bekle kâr yapıp sat bi yandan Discord token gen al sağlamından ucuzdan üye satışı yap senden iyisi yokitemsatışta falan toptan birşeyler alıp satmak var aklımda ama çok tutacağını düşnümüyorum benzer fikirler arıyorum
yeterince param yeterince güzel bi işim var merak etme sorduğum soruya cevap ver sorgulamak sanamı kalıyorsigortalı işe girmeni öneririm en güezl iş![]()
Fikrine saygı duyuyorum ama şuan Gmail almak yerine gidip ucuz bi alan adı alıp yönlendirme açsan işini görüyor genel olarak herkeste aynı şeyi yapıyorgmail acma methodu bulursan ve duzenlı gunluk 30-35 gmail bile acsan aylık güzel para gelir ben 200 adet falan sattım methodum falan var ama limiti var sanırım 50 tane acınca patlıyo sonra tekrar acabiliyorum falan garip bi method bulmustum
bildiğim kadarıyla su gibi satılıyor gmaillerFikrine saygı duyuyorum ama şuan Gmail almak yerine gidip ucuz bi alan adı alıp yönlendirme açsan işini görüyor genel olarak herkeste aynı şeyi yapıyor
Tabii sabit müşteri bulur satarsın hiçbişeyden anlamayan insanlar alıyor fakat 3 5 ay bilgisayar başına oturup bişeyleri kavrayan kimsenin alacağını sanmıyorum eskisi kadar piyasası yokbildiğim kadarıyla su gibi satılıyor gmailler