Gerçek Hvic Bypass Sizlerle

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanıtla hadi bunu nolur kanıtla sanal bir ağ kartı ne ilk defa duyuyorum

Cahillerden Allaha sığınırım

WiV9CC.png

konu altında tartışmak yerine discorddan tartışabilirsiniz

bu 2 nizede son uyarım olacak sen adamı kışkırttığın için zaten sildim yorumunu uzatmayın gidin discorddan konuşun kardeşim. edebinizi takının öyle gelin

tamamda yine benim dediğime geliyorsun bu klasik bir vpn değil . bunu anlamak için chatgpt'ye sormaya gerek yok cahil birazcık beynini kullansan services ve tun modenin yaptığı tek şeyin windows üzerinde sanal bir ağ kartı kurarak bütün trafiği buradanda yine yerel bir proxy üzerinden yönlendirdiğini anlarsın . klasik vpnler gibi uzaktaki bir sunucu üzerinden verileri şifrelemiyor , ip maskelemiyor . halen yorumlarda cahiller vpn paylaşımları yapıyor
Dediğin doğru bu arada klasik bir vpn değil, cahile laf anlatamazsın boşver

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Forumda SY1ns'nin paylaşmış olduğu hvic bypass konusunda çalışıyor tagı var ve sanki bypassmış gibi clickbait içeriyor ama bypass felan değil tek yaptığı şey hvici manuel açmak yerine otomatik açmak, arkadaş bypass nedir bilmiyor sanırım yetkililer o konuya bi el atarlarsa güzel olur 😅

Neyse konumuza dönelim bu sadece hvic popup uyarısını bypass eder, diğer popupları edemez bilginiz olsun. Onay gerektirmesin diye kendim herhangi bir upload yapmayacam bilgisayarınıza Windows için sadece ".exe veya .msi" uzantılı olan sürümleri kullanabilirsiniz !

TUTORIALS ;

Şu an çalışıyor ama her an fixlenebilir

service mode aktifleşmiyor sorun nedir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt