Duyuru Genel BAN Affı Yapıldı - Tüm Üyelerin Yasaklaması Kaldırıldı

İletişim
Sevgili kullanıcılarımız,

Ekibimiz ile uzun süre yaptığımız tartışma ve görüşmeler sonucunda forumumuzda 50'den fazla mesaja sahip tüm üyelerin banlı hesaplarının açılmasına karar verdik. Aldığımız bu karar sonucunda umarız pişman olmayız. Bu kararı almamızdaki ana sebep cheatglobal'in sürekli değişen forum kurallarıdır. Forum kurallarımız son 2 senedir çok büyük değişiklikler oldu. Bu değişiklikler yapılırken bazı kullanıcıların haksızlığa uğradığını düşünüyoruz. Eğer haksız bir şekilde hesabınızın kapatıldığını düşünüyorsanız ve 50'den fazla mesajınız varsa hesabınız hala "Banned" olarak görünüyorsa itiraz bölümüne konu açabilirsiniz.

Lütfen bundan sonra cheatglobal forum kurallarına uymaya özen gösterin. Çünkü en ufak bir hatanızda bir daha asla affedilmeyeceksiniz.

Umarım tekrardan banlama gereği duymazsınız hocam. Uzun zamandır takip ediyorum fakat pek sağlıklı bulmadım.

Bu olay dolandırıcılıktan ban yemiş üyeler için de geçerli mi ?

kan görüyorum vahşet görüyorum umarım gene kavgalar çıkmazda banlamalar olmasın :)

herkese hayırlı olsun umarım ortam dahada güzelleşir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yerin de bir karar olmuş insanlar değişir :kisswink:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt