Çözüldü Gelmiş geçmiş en rezil d0landırıcı ve dilenci arkadaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atikerlo

Banned
78tdiqo.png

GEÇEN YILDA BAŞKASINA AYNISINI YAPMIŞ.
youtube.com/watch?v=FNxVLbFrW-0

DOLANDIRICI = A0 TÜRKÇE

https://cheatglobal.com/konu/uriel-hilesi-olayi-icin-herkesten-ozur-diliyorum.10065/

akwnnqp.png

8drihc2.png

VE TEKRAR KENDİNE AİT YAN HESAPLARLA MİLLETİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR "BEN SATIN ALDIM ÇOK İYİ GİBİ ŞEYLER YAZIYO" (MOD uyuma dostum)
kendi konularını yan hesaplarla öne çıkarıyor.

Ve Jackhiro yardım dilene dilene bişeyler öğrenmiş bide bu dolandırıcıyla birlik olup takılmaya başlamış yazık cidden.
profiline girin full yardım dilenmiş.

NEYSE BEN DOLANDIRICININ OYUNLARINI BOZMAYA GELDİM
burda yan hesaplarla forumunuzdakileri kandırmaya dolandırmaya çalışıyor artık bişeyler yaparsınız.

Son düzenleme:
komik bir olay dolandırılan herkese geçmiş olsun :D

Daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir insan'dan ne bekleyebilirsin ki? Aptal daha konuşamıyor ve insan'ları dolandırıyor ya, o daha komik. Affedersiniz ama bu türkçe'ye dolandırılan kişiler benim açımdan daha aptaldır. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle geri bildiriminiz için teşekkürler. Sizlere artık onlarca yüzlerce binlerce kez diyoruz yetkili satış izini, onayı olmıyan üyeler ile alışveriş yapmayın diye zaten elinde düzgün ürünü olsa forumda gelir satışını yapar. Herneyse malum yere giren şemsiye açılmıyor satıcı ve multi hesapları forumdan uzaklaştırıldı, şikayet alanını kullandığınız için teşekkürler.

Merhaba, öncelikle geri bildiriminiz için teşekkürler. Sizlere artık onlarca yüzlerce binlerce kez diyoruz yetkili satış izini, onayı olmıyan üyeler ile alışveriş yapmayın diye zaten elinde düzgün ürünü olsa forumda gelir satışını yapar. Herneyse malum yere giren şemsiye açılmıyor satıcı ve multi hesapları forumdan uzaklaştırıldı, şikayet alanını kullandığınız için teşekkürler.
İlgilendiğiniz için çok Teşekkürler.
Herkese Teşekkürler iyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt