CokerGaming3
Silver Üye
Yazdim Kral geri dönüş yaparsan sevinirimgel dc yardım edeyim hocam dc = massacresd
Yazdim Kral geri dönüş yaparsan sevinirimgel dc yardım edeyim hocam dc = massacresd
usbde gözükmüyorsa desteklemiyordur, yanlış driveri indirmiş olabilme imkanınız yüksek.10 15 kere raid yapmıştım eskiden şimdi unuttum yapmayı buraya geldik , rc bottom dosyasi gozukmuyor usbde nabicaz
Aga destekliyor tek diskim var daha önce çok yaptım indirdim 2 3 tanede olmadı büyük ihtimal yanlış indiriyorumusbde gözükmüyorsa desteklemiyordur, yanlış driveri indirmiş olabilme imkanınız yüksek.
Sata ile nvme ssd aynı kontrolcüye bağlı olmadığı için raid yapılamaz.Arkadaşlar ben suan tek sata ssdime yapıyorum ve bunun kapasitesi cok az o yüzden ekstra suan takılı değil m2 ssd taksam bi sorun yasarmıyım
peki sadece sata takılı dursun o zaman fakat internete baktığım zaman sizin yazdığınız gibi rcboot yazan dosyayı nereden indireceğimSata ile nvme ssd aynı kontrolcüye bağlı olmadığı için raid yapılamaz.
asus tuf b450 plus gaming anakarta sahibim yazılımlarına baktım raidle alakalı bir dosya vardı indirdim fakat sizin dediğiniz gibi rcboot yoktu dosyadaSata ile nvme ssd aynı kontrolcüye bağlı olmadığı için raid yapılamaz.
Anakartınızın sitesindenpeki sadece sata takılı dursun o zaman fakat internete baktığım zaman sizin yazdığınız gibi rcboot yazan dosyayı nereden indireceğim
asus tuf b450 plus gaming anakarta sahibim yazılımlarına baktım raidle alakalı bir dosya vardı indirdim fakat sizin dediğiniz gibi rcboot yoktu dosyada