Gelemez, konuda resim sınırı var ayrıca piyasadaki her anakarta sahip değilim. Her anakartın biosu farklı olsada aynı isimler ve başlıklar altında mevcut zaten. Hazıra konmak yerine biraz araştırmanızı tavsiye ederim.baska anakart kullananlar icinde resımler gelırse ıyı olur
Gelemez, konuda resim sınırı var ayrıca piyasadaki her anakarta sahip değilim. Her anakartın biosu farklı olsada aynı isimler ve başlıklar altında mevcut zaten. Hazıra konmak yerine biraz araştırmanızı tavsiye ederim.
Üzgünüm ben onu denedim. 2 gün içerisinde val5 alırsın.Ssd seri no degistirdim. Volume id olan degil . Suanlik val5 yemedim yersem bu yontemi yapicam
2 gün iyi gene ya ben detect hile kullaniyorum o ssd seri no degistirme nasıl oluyorÜzgünüm ben onu denedim. 2 gün içerisinde val5 alırsın.
Rica ederim, raid aslında basit bir şey en karışık kısmı format kurarken sürücü yüklemek o kadar.Son zamanlarda arastırdıgım bi konuydu yine tskler @oQeF TR'de raid muhabbetini adam akıllı anlatan yok..
Bilmiyorum orasini artik bakalim 8 mac attim hicbir sorun yok suan. Normalde 5. Maci gormuyordumÜzgünüm ben onu denedim. 2 gün içerisinde val5 alırsın.
Hocam nasıl değiştirdiniz diskdrive serialini acaba söylermisiniz?Bilmiyorum orasini artik bakalim 8 mac attim hicbir sorun yok suan. Normalde 5. Maci gormuyordum