Gelecek Kaygısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uni son sınıfım bilgisayar muhendisliği okuyorum fakat daha bedava calıscak staj yeri bulamıyorum okudugum sehirde çalışma konusunu siz düşünün
O derece mi ya cidden ben de bilgisiyar mühendisligi düşünüyorum da merak ettim.

Son düzenleme:
Müzisyenim aga ben. Kafaya koyup yapamadığım şey olmadı şuana dek. Ben müzikten tırmanırım :p

Türkiye de üniversiteye gidersen sadece zaman kaybedersin. Türkiye de hayatta kalmak ve yaşamak istiyorsan girişimci olmalısın. Bir proje veya fikirler üretip internet üzerinden satış yapabilir veya e-ticaret gibi sektörlere girebilirsin.

Reis ben Liseden mezun olup direk iş arayacağım hiç üniversite falan okumayı düşünmüyorum :)
Aynısını yaptım ben dostum üni boş
para yaptım yurt dışı için uğraşıyoruz artık hayırlısı olsun.
Umarım her şey dilediğin gibi olur :)

Uni son sınıfım ama biliyorum ki mezun dahi olsak bu ülkede torpilin olmadığı sürece bir geleceğin olmuyor yurt dısana gidebilmenin yollarını bulup arastırmak lazım en azından orda bu kadar sıkıntı çekecek hayat standartları ile karsılaşmayız.

Uni son sınıfım bilgisayar muhendisliği okuyorum fakat daha bedava calıscak staj yeri bulamıyorum okudugum sehirde çalışma konusunu siz düşünün

yurt dışına taşınıp keyfime bakıcam

Sizlere sormak istedim ileride hayata nasıl tutunmayı düşünüyorsunuz üniversiteye gidecek misiniz gittikten sonra işsiz kalırsanız ne yaparsınız veya üniversiteye gitmemek yerine ne yapmayı düşünüyosunuz?
hayata tutunmayı düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt